Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz; Seri Yakalamamız Gerekiyor

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz; Seri Yakalamamız Gerekiyor

SPOR 31.01.2023 22:44:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz;  Seri Yakalamamız Gerekiyor

Ispartasporun, başkentte Ankaraspor’u 1-2 yenmesinin ardından haftalık basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Hakan Yılmaz emeği geçen tüm kesimlere teşekkür ederek aynı ilgi ve enerjiyi bu haftaki Tarsus maçında da beklediklerini ifade etti. 

Hakan Yılmaz’ın basın toplantısına takım kaptanı Musa Nizam ve Muhammet Aran katılırken, futbolcuların hayli moralli oldukları gözlendi. Yılmaz hoca özetle şu görüşleri iletti. “Hoşgeldiniz. Ankara’da iyi bir takımla oynadık ve galip geldik. Mutluyuz. Kırılma noktası olabilecek bir maçtı. 3 puan aldık, bunu devam ettirme mecburiyetimiz var. Bu haftaki Tarsus maçı tam bir disiplin maçı olacak. İşi asla hafife almadan çalışmamız gerekiyor. 3-4-5 maç seri yakalamamız gerekiyor. Play-off’un içine girmemiz lazım. Bu olay son haftaya kadar olacaksa oraya kadar gitmeliyiz” dedi. 

MUSA NİZAM; “BİZİM TAKIM OLARAK

VE ŞEHİR OLARAK POTANSİYELİMİZ VAR”

Takım kaptanı Musa Nizam ise “Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Ankara maçının zor geçeceğini biliyorduk. Taktik disiplinden kopmadan oynadık ve bunun meyvelerini aldığımızı düşünüyorum. Bildiğiniz gibi Amed maçında kaza yaptık. Erok maçında iyi oynadık berabere kaldık. Ankara maçıyla iyi bir dönüş yaptık. Bizim takım olarak ve şehir olarak potansiyelimiz var. Taraftarlarımızın iç ve dış tüm maçlarda bizi desteklemelerini istiyoruz” dedi.

“LİG YARIŞINDAN KOPMAYACAĞIZ” 

Futbolcu Muhammet Aran ise : “ Zorlu maçtan 3 puanla döndük. Sahada gereken her şeyi yaptık ve galip geldiğimiz için mutluyum. Gollerden ve maçtan sonra taraftarlarımıza gittik onlarda bizi onure ettiler. İç saha maçlarını da dolu tribünlere oynarsak, lig yarışından kopmayacağız” dedi. 

YILMAZ; “PARANIN ÇOK OLMASI 

BÜYÜK CAMİA OLMASI DEMEK DEĞİLDİR” 

“Büyük camia olmanın tek yolu taraftardan geçer” diyen Hakan Yılmaz hoca toplantının son bölümünde şunları söyledi. “Taraftarlarınız varsa büyük camiasınız. Süper ligde yer alan takımlar var, taraftarı yok. Finansal yapısı güçlü takımlar var, taraftarı yok. Çok para olması büyük camia demek değildir. Camia olmak taraftardan geçiyor. Çünkü takım yenildiğinde üzülen, galip geldiğinde sevinen insanlar var, camia olmak böyle bir şey. 

“SAKAT VE CEZALI 

FUTBOLCUMUZ YOK” 

Bu şehri bu takım temsil ediyor. Herkesin bunu kabullenmesi lazım. Hiçbir maç kolay değil. Tarsus maçını çok ciddi oynayacağız. Çok zor bir maç olacak. Kazanmak zorundayız. Sonraki Bayburt-İnegölspor maçlarını da aynı ciddiyetle oynayacağız. Onların ligde nerede olduklarının bir önemi yok. Biz kazanmak için oynayacağız. Halil’in cezası bitti. Sakat oyuncularımız iyileşti, hepsi içeride olacaklar. Biz deplasman takımı değiliz. Biz pas takımıyız. Genç oyunculara sahibiz. Bu gençlerimiz ustalık kıvamına geldikçe daha iyi olacağız” dedi. 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °