Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz; Şampiyonluk Kadar Önemli

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz; Şampiyonluk Kadar Önemli

SPOR 22.11.2022 18:57:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz;  Şampiyonluk Kadar Önemli

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, Ispartaspor’un bugüne kadar kendisine ait bir tesisinin olmamasının üzüntü verici olduğunu belirterek; “Şuanda bulunduğumuz tesislerde kiracı konumundayız. Şehrin ileri gelenleri tarafından Kulübe acilen bir tesis kazandırılmalıdır. Zira, kulübün kendi tesisi olması maçları kazanıp şampiyon olmak kadar önemlidir” dedi.

 

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, ligde 15. Haftayı deplasmanda oynadığı ve Yeşil – Pembeli ekibin 2 – 1 kazandığı Bursaspor maçıyla noktaladı. Bu sonuç, takımda büyük moral kaynağı oldu.

TEKNİK PATRON YILMAZ’DAN

HAFTALIK BASIN TOPLANTISI

Geldiği günden bu yana gerek yaptığı açıklamalar gerekse uygulamalar ile dikkatleri üzerine çeken Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, Isparta’da başlattığı her hafta Salı günleri Basın Toplantısı düzenleme uygulamasını bugün de sürdürdü. Teknik Patron Yılmaz, Futbolculardan Kaleci Furkan Bekleviç ve Stoper Halil Duman’ın da katıldığı söz konusu toplantıda hem Bursaspor maçını değerlendirdi hem de gazetecilerin gündemle ilgili sorularını yanıtladı.

YILMAZ; “KULÜBÜN ACİLEN KENDİNE

AİT TESİSE KAVUŞMASI ELZEMDİR”

Bugün saat 11.00’de Ispartaspor Kulübü Tesisleri Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Teknik Direktör Hakan Yılmaz, Ispartaspor’un kendisine ait bir tesise kavuşması için Belediye Başkanından Milletvekillerine kadar tüm şehrin ileri gelenlerini acilen bir çalışma yapması gerektiğini söyledi. Teknik Patron Yılmaz; “Sizin de fark ettiğiniz üzere ben geldiğim günden bu yana Ispartaspor’un kurumsallaşması noktasında büyük emekler sarf ediyorum. Zira, bunu başardığımızda zaten diğer başarılar kendiliğinden gelecektir. 1967 yılında kurulan Ispartaspor’un henüz bir tesisi bile yok. Tesisleşme noktasında şehrin ve siyasilerin üzerine düşeni yaparak kulübü en kısa zamanda bir tesise kavuşturması elzemdir.

“100 BİN ÖĞRENCİSİ OLAN BİR ŞEHİR

30 FUTBOLCUYU BESLEYEMEYECEK Mİ?”

Bilindiği gibi Isparta, ülke siyasetini taşımış önemli bir şehir. 100 bin Üniversite öğrencisini besleyen bu şehir 30 futbolcuyu mu besleyemeyecek, barındıramayacak mı? Kaldığımız tesis bize ait değil, biz burada kiracıyız, ya da misafiriz, sportif başarı kadar tesisleşmede önemli. Belediye Başkanımızdan ve siyasilerden ricamız Ispartaspor adına güzel bir tesisi bu şehre kazandırmaları. Onların bu olaya hallederiz değil, elzem gözüyle bakmalarını istiyoruz.

“BURSASPOR MAÇINA GALİBİYET SERİMİZİN

BAŞLANGICI OLARAK GÖRÜYORUM”

Geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda oynadığımız Bursaspor maçına gelirsek, bilindiği gibi hafta sonu deplasmanda Bursaspor takımıyla son derece zorlu bir maç yaptık. Bursa zor bir deplasman, büyük bir camia. Menemenspor deplasmanında kazandıkları maç sonrası bizim maça büyük bir moral ve seyirci desteği ile çıktılar. Geriye düşmelerine rağmen maçı bırakmadılar, bütün deplasmanlar zor ama biz ilk defa deplasmandan üç puanla dönüyoruz. Kısaca iyi bir galibiyet, zor bir deplasman ve serinin devamı diyebiliriz.

“İLK YARIDA PLAY – OFF GRUBUNA

2 PUANA KADAR YAKLAŞMAK İSTİYORUZ”

İlk yarının sonlarına doğru yaklaşıyoruz. Önümüzde dört maç var, bu maçları en az kayıpla atlatarak ligin ikinci yarısına eksiklerimizi gidererek ve daha iyi hazırlanarak hedefe yürümek istiyoruz. Şuan Play – Off sıralamasına 1 – 2 puana kadar yaklaşabilirsek ligin ikinci yarısında bu açığı kapatacağımızı özellikle şampiyonluk mücadelesi veren takımlara karşı alacağımız galibiyetlerle hem iyi bir takım olduğumuzu göstereceğiz hem de neden ligi birinci veya ikinci sırada bitirmeyelim ki diye düşünüyorum.

“SON DERECE ÖNEMLİ BİR MAÇ”

Bilindiği gibi, Isparta ile Afyon komşu iki şehir. Dolayısıyla Ispartaspor ile Afyonspor arasında oynanan maçlar iki şehir açısından son derece önemli ve Derbi maç niteliğinde. Biz de bunun önemi ve bilincindeyiz. Dolayısıyla, bu maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağız. Bu maç aynı zamanda yakaladığımız seriyi devam ettirebilme adına da son derece önemli bir maç” dedi.

“AFYONSPOR MAÇI BİZİM İÇİN DERBİ

NİTELİĞİNDE VE KAZANACAĞIZ”

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, toplantının sonunda; Şehrin ve camianın bu maça bakışını bildiklerini ve bu hassasiyete göre şehrin gözünden bakarak soğukkanlı, bilinçli agresif ve güzel bir futbol oynayarak sahadan mutlak surette galibiyetle ayrılmak istediklerini sözlerine ekledi.

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °