Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz; Play – Off’a Odaklandık

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz; Play – Off’a Odaklandık

SPOR 23.03.2023 11:43:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz;  Play – Off’a Odaklandık

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz; hem takım olarak hem camiaya hem de taraftarıyla Play – Off’a yükselmeye odaklandıklarını belirterek; “Düzcespor maçı Play – Off’u ne kadar istediğimizi gösterdiğimiz bir maçtı” dedi. 

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, ligde 26. Haftayı kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı ve 3 – 2 sonuçlanan Düzcespor maçıyla noktaladı. Bu sonuç, takımı yeniden Play – Off hedefine yönelmesini sağladı. 

TEKNİK PATRON YILMAZ’DAN

HAFTALIK BASIN TOPLANTISI 

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, Isparta’da başlattığı her hafta Salı günleri Basın Toplantısı düzenleme uygulamasını önceki gün de sürdürdü. Teknik Patron Yılmaz’ın haftalık basın toplantısına Futbolculardan Cem Özdemir ve Kaleci Korcan Çelikay da katıldı. Söz konusu toplantıda Yılmaz, hem geçtiğimiz Pazar günü oynanan Düzcespor maçını hem de önümüzdeki Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Menemenspor maçını değerlendirdi hem de gazetecilerin gündemle ilgili sorularını yanıtladı.

YILMAZ; “

Saat 11.30’da Ispartaspor Kulübü Tesisleri Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Teknik Direktör Hakan Yılmaz,  Düzcespor maçında 3 – 0'lık skorun ardından zorunlu değişikliklerle birlikte takımın kimyasının bozulduğunu belirterek; “Ama her şeye rağmen 3 – 2 galip geldik. Böylece, grubumuzda Play – Off grubu ile aramızdaki puan farkını da 5’e indirdik. Düzcespor maçı bizim Play – Off’u ne kadar istediğimiz gösterdiğimiz bir maçtı. 

“PLAY – OFF’A KALMAK İÇİN KAZANMAYA DEVAM 

ETMEMİZ LAZIM, İNŞALLAH BUNU SAĞLAYACAĞIZ” 

Düzcespor maçında kazanma zorunluluğumuzun limitlerde olduğu bir maç oynadık. 3-0'lık skorun ardından zorunlu değişikliklerle birlikte biraz kimyamız bozuldu. Ama her şeye rağmen 3-2 bitmesi bizim açımızdan çok güzel, ama mutlak süreçte bu maçtaki aksaklıklarla ilgili değerlendirmemiz gereken bir kaç konu var. Hem takıma hem camiaya hem taraftara takımın Play – Off’u ne kadar istediğini belirten bir karşılaşmaydı. Bu çocuklar Play – Off’u istiyor. Tek bir ışık varsa dahi bu ışığın peşinden koşacağımızı belli ettiğimiz bir maç oynadık. Kazanmaya devam etmemiz lazım, inşallah bunu sağlayacağız" şeklinde konuştu. 

ÇELİKAY; “SKOR 3 – 0'DAN 3 – 2'YE GELİNCE STRES YAŞADIK ANCAK

ÖNEMLİ OLAN GALİBİYETİ ALMAKTA VE BİZDE BUNU BAŞARDIK” 

Devre arası transfer döneminde Ispartaspor’a gelen Kaleci Korcan Çelikay da toplantıda yaptığı konuşmasında; “Pazar günü çok önemli karşılaşmaya çıktık ve skor 3 – 0'dan 3 – 2'ye gelince stres yaşadık. Ancak önemli olan galibiyeti almakta ve bizde bunu başardık. Bir süreden sonra oyunun kalitesini düşünmeden galip gelmeyi düşünüyorsunuz, bizde onu yaptık dedi. 

ÖZDEMİR; “

Cem Özdemir ise konuşmasında; “Geçen hafta arkadaşlarımla bir söz paylaşmıştım, ‘Biz ya kazanırız ya da öğreniriz'' diye bu maçta hem kazandık hem öğrendik. Bu maçla ilgili ders çıkarmamız gereken şeyler var ve herkes bunun farkında. Hedefimiz Play – Off, biz buna aradaki puan farkı ne kadar açılmış olsa da yürekten inanıyoruz” dedi. 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °