Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz; Hakem Bana Mobbing Uyguladı

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz; Hakem Bana Mobbing Uyguladı

SPOR 7.03.2023 17:22:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz;  Hakem  Bana  Mobbing  Uyguladı

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, İnegölspor maçında iyi oynamalarına rağmen gol bulamadıklarını belirterek, Maçın l6. Dakikasında kırmızı kartla atılma nedenini de şöyle açıkladı; “Yardımcı hakem Ufuk Avdaş’ın kompleksli tavırlarının kurbanı oldum. Kendisi daha maçın 1. Dakikasından itibaren bana ‘Yerini terk etme’ diyerek mobbing uyguladı. Orta hakemi çağırarak bana kırmızı kart göstermesini sağladı” dedi. 

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, haftalık olarak düzenlediği basın toplantısında hem İnegölspor maçını hem de yoğun maç trafiğini değerlendirdi. 

YILMAZ; “İYİ OYNUYORUZ ANCAK…” 

Ankara’dan geldiği için saat 13.00’e alınan basın toplantısına Yılmaz hoca hiçbir futbolcuyu almazken özetle şunları ifade etti. “İnegölspor maçında sezonun en kompakt oyununu oynadık. Çok iyi tempo ile maçın sonunu getirdik. Maçta direkten dönen toplar oldu, çizgiden çıkarılan toplar vardı, değerlendirmediğimiz pozisyonlar vardı ve maç 0-0 bitti. Büyük oynuyoruz. Bu kadar dominant oyun bize başarıyı getirecektir. Maç boyu golü aramamızdan memnunum. Barajı düşürdük. Yolumuza devam ediyoruz. Her şeye rağmen taraftarımızın sağduyusuna teşekkür ediyorum. Takımımızın kurumsal kimliğine çok saygılılar” dedi. 

“HAKEM BANA 

MOBBİNG UYGULADI” 

Maçın l6. Dakikasında kırmızı kartla atılma nedenini yardımcı hakem Ufuk Avdaş’ın kompleksli tavırlarına bağlayan Hakan Yılmaz, bu konuda da yaptığı açıklamada, hakemi tanımadığını, ancak maçın 1. Dakikasından itibaren yerini terk etme şeklinde mobbing uyguladığını öne sürdü ve orta hakemi çağırarak kırmızı kart gösterdiğini belirtti. 1 hafta ceza almayı beklediklerini ifade eden Yılmaz, muhtemelen Erzincanspor maçında sahada olamayacağını söyledi. 

“DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZ

TAKIMIMIZI DESTEKLEDİ”

Ispartaspor – İnegölspor maçında depremzede kardeşlerimizin takımımızı desteklemelerinden büyük bir memnuniyet duyduğunu söyleyen Hakan Yılmaz; “Yardımlaşma ve üzülme duygusu bize özgü. Biz Millet olarak birlikte ağlar, birlikte güleriz. Verilen desteklere çok teşekkür ediyorum” dedi. 

“BU İKİ MAÇTAN EN İYİ SONUCU 

ALACAĞIMIZA İNANIYORUM” 

Erzincanspor maçının Cumartesi günü oynanacağını ve oradan Bayburt’a gideceklerini kaydeden Yılmaz hoca bu iki kritik maçtan en iyi sonucu almak için uğraşacaklarını ve takımına güvendiğini ifade etti. 

“2 FUTBOLCU İLE ANLAŞTIK ANCAK

TRANSFER GERÇEKLEŞMEDİ”

Ispartaspor teknik direktörü Hakan Yılmaz basın toplantısının son bölümünde ise 2 futbolcu ile temas sağlayıp transferin son gününde imza aşamasına geldiklerini ancak eski teknik direktör Hakan Şimşek’in alacakları yüzünden, transfer yasağına takıldıklarını ve 2 futbolcunun transferinin gerçekleşmediğini belirtti. Hoca olarak hiçbir kulübe transfer yasağı için girişimde bulunmadığını söyleyen Hakan Yılmaz “Normalde transfer yasağımız yoktu. Hakan Şimşek’ten hassas bir davranış bekliyordum olmadı. Oldukça üzgünüm. Transfer etmek istediğimiz 2 futbolcu arkadaşımız boşta kaldılar” dedi.


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °