Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz; Galibiyetler Serisi Yapmak Zorundayız

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz; Galibiyetler Serisi Yapmak Zorundayız

SPOR 24.01.2023 17:29:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz;  Galibiyetler  Serisi Yapmak  Zorundayız

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz haftalık düzenlediği basın toplantısında hem Erok maçını hem de Ankaraspor maçı hakkındaki görüşlerini açıkladı. 

TEKNİK PATRON YILMAZ; “GALİBİYETLER 

SERİSİ YAKALAMAK ZORUNDAYIZ” 

Morali bozuk olduğu gözlenen Hakan Yılmaz’ın basın toplantısına futbolcu olarak kaleci Yavuz Aygün ve M. Enes Alphan katıldılar. Yılmaz hoca özetle şu görüşleri ifade etti. “Erok maçındaki takım oyunundan memnunum. Kazanmak istiyorduk olmadı. Ankaraspor maçını kazanarak seri yapmak zorundayız. Arka arkaya maçlar kazanmak zorundayız. 

“YETERSİZ HAKEMİ 

BİZİM MAÇA VERMİŞLER” 

Ben hayatım boyunca hakemler hakkında konuşmadım. Ancak Erok maçı hakeminin yetersizliğinin farkındayım. Mutlu değilim. Bu hakem arkadaş hakkında Futbol federasyonu gereken değerlendirmeleri yapacaktır. Ankaraspor maçı cumartesi günü. Pas oyununu iyi yapan bir ekiple karşılaşacağız. Biz amaçlarımız doğrultusunda lig yarışı son haftaya kadar sürse de biz bu yarışın içinde olmaya devam edeceğiz. 

“BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN DEPLASMANA 

OTOBÜS KALDIRMASINI İSTİYORUZ” 

Ankaraspor maçını kazanmak istiyoruz. Her maçın hikayesi farklıdır. Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’den bir isteğimiz var. Erok maçında yüksek enerjiyle bizlere 90 dakika destek veren taraftarlarımıza teşekkür ederken, Ankaraspor maçında da yanımızda görmek istiyoruz. Sayın Başkanımızın taraftarlarımızı Ankara’ya götürecek imkanları sağlamasını istiyoruz. Başkent deplasmanı uzak değil ve taraftarlarımızın mutlak desteğine ihtiyaç duyuyoruz” dedi. 

ALPHAN; “ANKARASPOR MAÇINI 

KAZANMAK İSTİYORUZ”

Basın toplantısına katılan genç futbolcu M. Enes Alphan ise “Erok maçında yanımızda olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Hocamızın bana güvenerek görev vermesiyle ayrıca mutlu oldum. Galip gelmek istiyorduk ama olmadı. Ankaraspor maçını kazanmak istiyoruz” dedi. 

“TAKIMIMIZI YUKARILARA

TAŞIMAK İSTİYORUZ”

Kaleci Yavuz Aygün ise lige kötü başladıklarını ifade ederek “Arkadaşlık ortamımız giderek artıyor. Takımımızı yukarılara taşımak istiyoruz. Hedefimiz Ankara’dan galibiyetle dönmek” dedi. 

“4 KALECİMİZ VAR” 

Ispartasporun 4 kalecisinin bulunduğunu ifade eden Teknik Patron Hakan Yılmaz, toplantının sonunda tekrar söz alarak; “Biz elimizdeki kalecilerimize güvendiğimiz için bu bölgeye transfer yapmadık. Kalecilerimiz arasında iyi bir rekabet var. Furkan şu anda iyi durumda. Sallandığında arkasında iyi kaleciler olduğunu biliyor. Kalede gerçek rekabet var” dedi. 

“BURHAN VE ABDULLAH 

ANKARASPOR MAÇINDA

OYNAYABİLECEK” 

Kırmızı kart cezalısı Halil Duman’ın dışında eksik bulunmadığını ifade eden Yılmaz, Muhammed ve Cem’in bu hafta döneceklerini Burhan ve Abdullah’ın takımda oynayabilecek durumda olduklarını kaydetti.


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °