Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz; Fırsatları Gole Çeviremedik

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz; Fırsatları Gole Çeviremedik

SPOR 30.11.2022 16:22:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz;  Fırsatları Gole Çeviremedik

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, Afyonspor maçının öneminin farkında olduklarını belirterek; “Berbiye 14 – 15 futbolcumuz serum alarak çıktı. 2. yarıda yakaladığımız fırsatları gole çeviremedik. Bunu b ” dedi.

 

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz 1 günlük gecikmeyle basın toplantısı düzenledi ve beraberinde Berke Demircan ve Hüseyin Afkan’la birlikte spor kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

TEKNİK PATRON YILMAZ; “DEVRE ARASI

KAMPI İÇİN YER BAKMAYA GİTTİM”

Ligin devre arasında Antalya’da kamp yapacaklarını belirten Yılmaz yer tespiti için komşu vilayete gittiklerini basın toplantısının bu yüzden 1 gün gecikmeyle gerçekleştirildiğini ifade etti.

“ÇABALADIK ANCAK YAKALADIĞIMIZ

FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK”

Daha sonra geçtiğimiz Pazar günü Isparta’da oynanan Afyonspor derbisini değerlendiren Teknik Patron Yılmaz, derbiye iyi hazırlandıklarını vurgulayarak; “Takım olarak 14 – 15 futbolcumuz serum alarak derbiye çıktık. Pek çok kişi bu durumu bilemez. Maçın ilk yarısında futbolcularımızda gol atalım öne geçelim gibi öngörüleri vardı. Bu yüzden fazla domine etmedik. Arızaları anladık. Hedefimiz topa daha çok sahip olmak rakip sahada daha çok kalabilmekti. Bunu ancak 2. Yarıda yaptık. İşin ederinde gol atmak lazım. Çabaladık ancak yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik.

“TARAFTARLARIMIZA

TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Takımımızın coşkusundan memnunum. Elbette 2 puan bizim için kayıp ancak futbolcu kardeşlerimizin coşkusu memnuniyet verici. Maçın sonunu da iyi oynamamız gerekiyor. Biz şehrimizin desteğini arkamızda hissediyoruz. Derbi maçta tam destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu desteğin devam etmesini istiyorum” dedi.

“TAKIM OYUNU RAKİP SAHAYA

YIĞDIĞI İÇİN OYUNCU DEĞİŞTİRMEDİM”

Maç boyunca neden 2 değişiklikte kalındığı yönündeki soruyu cevaplayan Yılmaz; “2. yarıda maçta çok iyi tempo ve akış olduğu için sadece 2 değişiklik yaptık. Merkez orta alandan bir kardeşimizi çıkarıp çift forvete dönebilirdik ancak oyuncularımız oyunu Afyon sahasına yıkınca tercihlerimiz bu yönde oldu. Pas oyununu kırmamak için 2 değişiklikte kaldık. Biz kompakt oyun oynamayı istiyoruz bunu başarmak için uğraşıyoruz“ dedi.

“FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK

GOL ATAMADIK”

Toplantıda açıklamalarda bulunan Berke Demircan ve Hüseyin Afkan ise taraftarın coşkusunun mükemmel olduğunu ifade ederek; “Derbiyi kazanmamız gerekiyordu tüm çabayı gösterdik ancak fırsatları değerlendiremedik bu yüzden gol atamadık” dediler.

“HAKEME SORDUM ELİ KAPALIYDI DEDİ”

Maçın 74. Dakikasında Afyonspor ceza sahasında topun rakip oyuncunun eline çarpması ve penaltı verilmemesi konusunu değerlendiren Teknik Patron Yılmaz; “Hakem konuşmak istemem. Ancak maçtan sonra hakem arkadaşımızla görüştüm bana eli kapalıydı cevabını verdi. Burada şunu belirtmeliyim ki, top rakip oyuncunun eline çarptığı anda yani Berke dönen topa vurmadan önce penaltı itirazında bulunsaydı belki de hakem penaltı çalabilirdi. Olmadı” dedi.

“BATMAN MAÇINA İYİ

HAZIRLANIYORUZ”

Bu hafta sonu oynanacak olan Batman Petrolspor maçını değerlendiren Yılmaz; “Batman Petrolspor evinde hiç maç kaybetmeyen bir takım. Ancak deplasmanlarda arızası olan bir takım. Biz iyi hazırlanıp kendi oyunumuzu rakibe kabul ettirmek için mücadele vereceğiz. Bakın biz bir maçı oynar bitiririz, hemen diğer maçın rakibini izleriz. Analiz çalışmalarına başlar ve dersimize çalışırız. Nasıl ki futbolcularımızın bir hedefi varsa bizim de hedeflerimiz var. Batman Petrolsporun maçlarını izledik, izlemeye devam ediyoruz. Gerekli çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

“STADLAR DEVLET MALIDIR,

ZARAR VERMEK YANLIŞTIR”

Afyonspor seyircilerinin stada zarar verdikleri yönüne sorulan bir soruya ise Hakan Yılmaz şöyle dedi. “Stattaki mallar ortak Devlet malıdır. Zarar verilmesini yanlış buluyorum” dedi.

“SAYIN BAŞKANIMIZA

TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Teknik Direktör Hakan Yılmaz, konuşmasının sonunda ise, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in, takıma ve taraftarlara çok ciddi katkıları olduğunu ifade ederek “ Ortada reel bir durum var. Sayın başkanın emeklerine teşekkür ediyor, devamını diliyoruz” dedi.

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °