Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Karaca; Her Maç Final Niteliğinde

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Karaca; Her Maç Final Niteliğinde

ISPARTA 16.11.2023 15:25:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Karaca;   Her Maç Final Niteliğinde

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ispartaspor, yıllardır özlemini duyduğu 1. Lig için adımlarını sağlam atıyor. 27 puanla ikinci sırada yer alan Yeşil – Pembelilerde Teknik Direktör Hakan Karaca; “Geri sayım başladı, ligi maç maç planlayarak ilerliyoruz. Artık her maçımız final niteliğinde” dedi. 

TFF 2. Lig ekibi Ispartaspor, mütevazi kadrosuyla ligde çok iyi bir grafik yakaladı. Öyle ki, Yeşil – Pembelilerin bu performansı taraftarlarda ‘Şampiyonluk’ umutlarının doğmasına vesile oldu. Ligde 12 maçta 9 galibiyet ve 3 mağlubiyetle 27 puanla lider Amedspor’un ardından ikinci sırada bulunan Ispartaspor, 19 Kasım Pazar günü saat 14.00’de kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Etimesgut Belediyespor mücadelesinin hazırlıklarına Teknik Direktör Hakan Karaca yönetiminde sürdürüyor. 

“BİZ ÖNÜMÜZE BAKIYORUZ

İŞİMİZİ YAPIYORUZ” 

Ligi ve takımın durumunu değerlendiren Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Karaca; “Geçtiğimiz hafta İstanbul deplasmanında Arnavutköy Belediyespor ile karşılaştık ve zorlu geçen mücadeleyi 1 – 0’lık galibiyetle kapatarak yolumuza devam ettik. Ancak, bu maçta maalesef maçın hakemi kötü bir yönetim gösterdi ve sürekli bize sarı kart gösterdi. Tam 7 tane sarı kartla oyuncularımızı demorilize etmeye çalıştı. Hakemin gösterdiği sarı kart yüzünden futbolcumuz Mehmet Küçükdurmuş kart cezalısı durumuna düştü ve önümüzdeki Pazar günü sahamızda oynayacağımız Etimesgut Belediyespor maçında maalesef forma giyemeyecek.  

"BİZİM İÇİN HER MAÇ 

FİNAL NİTELİĞİNDE 

Artık ligde geri sayım başladı diyebiliriz. Her maç final niteliğine geçmek zorunda. Şuanda ligde ikinci sıradayız. Mütevazi kadromuzla mücadelemizi sürdürüyoruz. Biz kesinlikle şampiyon olacağız demiyoruz. Ancak, şampiyonluğu da sonuna kadar kovalayacağız. Zor maçlara çıkıyoruz, Erzincan, Kastamonu ve Iğdır gibi üç tane derbi niteliğinde önemli maçlarımız var. Tabii bizim adımıza kolay değil, zira sakat oyuncularımız var, bu haftaki maçta cezalı oyuncumuz var. Ama, takımımızda sakat futbolcularımızın yerine oynayan oyuncularımızın da canla başla mücadele ederek onların yerini dolduruyorlar. 

“RAKİPLERİMİZ DE YÜKSELİŞİMİZİN FARKINDA VE 

MAÇIMIZA BUNU GÖZ ÖNÜNE ALARAK ÇIKIYORLAR”

Mevcut kadroyla elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza ben inanıyorum. Tabii ki tüm camia olarak beraber ciddi bir seri yakalayınca daha hedef takım haline geldik ve zirveyi kovalar hale geldik. Rakiplerimiz de bunu göz önüne alarak sahaya çıkıyorlar. Bu seriyi devam ettirmek istiyoruz, tabii bu da üzerimizde büyük bir sorumluluk, omuzlarımızda büyük bir yük olarak karşımıza geldi. Bunun farkındayız ve üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Grupta ikinci sıraya kadar yükselmemiz camiamızın hedeflerini de doğal olarak yükseltti. Biz de elimizdeki kadro ile yapabileceğimizin en iyisini yapmak için gece – gündüz demeden çalışıyoruz. İnşallah, önümüzdeki haftalarda iyi bir takım haline geleceğiz. Biz sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz.” 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °