Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Ispartaspor Maçları Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

Ispartaspor Maçları Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

ISPARTA 26.08.2023 16:37:00 0
Ispartaspor Maçları Hangi  Kanaldan Yayınlanacak?

Geçtiğimiz günlerde maç naklen yayını konusunu ihaleye açan Ispartaspor’un bu sezon oynayacağı iç saha maçlarının henüz hangi kanaldan yayınlanacağı ile ilgili olarak kulüpten bir açıklama yapılmadı. Naklen yayın konusunda bir sonuç alınamaması durumunda maçların geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine Kulübün Youtube kanalından yayınlanması bekleniyor. 

27 Ağustos Pazar günü yani yarın başlayacak olan TFF 2. Lig Kırmızı grupta Isparta’yı temsil edecek olan Ispartaspor’da maçların yayını konusunda belirsizlik sürüyor. Zira, Yeşil – Pembeli kulübün taraftarı bu sezon da bir yayın krizi ile karşı karşıya kalabilir. Nitekim maçların başlamasına çok az bir süre kala henüz Ispartaspor’un iç saha maçlarının nereden yayınlayacağı belli değil.

KULÜP MAÇ YAYIN KONUSUNDA

İHALEYE KATILIM ÇAĞRISIDA BULUNDU 

Bilindiği gibi, Ispartaspor Futbol Kulübü, bu ayın başında yani 8 Ağustos tarihinde 2023 – 2024 Sezonunda iç sahada oynayacağı 18 maç ve Play – Off karşılaşmalarının canlı yayınlanması için Canlı Yayın İhalesi düzenlemeyi planladığını açıklayarak, bu konuda taleplileri açılacak naklen yayın ihalesine katılma çağrısında bulunmuştu. 

TALİPLİ ÇIKMAZSA KULÜP 

KENDİSİ YAYINLAYABİLİR 

Bu konuda edinilen bilgilere göre; Naklen yayın için herhangi bir kuruluş olmaması durumunda Kulübün geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine Ispartaspor’un tüm iç saha maçlarını ‘Ispartaspor Youtube’ Kanalından yayınlayabileceği belirtiliyor.

 

 


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °