Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor Maçları Artık; O Kanalda Yayınlanacak!

Ispartaspor Maçları Artık; O Kanalda Yayınlanacak!

ISPARTA 3.11.2023 18:54:00 0
Ispartaspor Maçları Artık;  O Kanalda  Yayınlanacak!

Isparta’yı 2. Lig’de temsil eden Ispartaspor maçlarının yeni yayıncısı Filbox oldu.  

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’in yayıncısı belli oldu. Ligde bundan sonraki bölümdeki tüm karşılaşmalar Filbox platformundan naklen yayınlanacak. 

MAÇLARIN NAKLEN 

YAYIN HAKLARI FİLBOX’TA 

2. Lig Kırmızı Grup’ta Ispartaspor’un da yayınlarını üstlenecek olan kuruluş Filbox oldu.

FUCHS SPORTS 

FACİASI YAŞANMIŞTI

Bilindiği gibi, geçtiğimiz yıllarda yaşanan Fuchs Sports faciasının ardından yeni yayıncı Filbox'un, sezonun geri kalan bölümünde maçları yayınlayacağı belirtiliyor. 2022 – 2023 sezonu maçlarının canlı yayınları için anlaşmaya varılan Fuchs Sports, veri toplama geliri hariç TFF'ye 6 milyon Türk Lirası ödeme yapacaktı. Fakat Fuchs Sports'un kulüplere taahhüt ettiği nakit ödemeyi yapmaması üzerine yayın sözleşmesi sezon bitmeden TFF tarafından tek taraflı olarak sonlandırdı.

SABUNCUOĞLU DUYURDU

2. Lig ve 3. Lig maçlarının Filbox’tan yayınlanacağını duyuran Yağız Sabuncuoğlu, “TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig yayın haklarını ‘Filbox’ firması satın aldı. Resmi imzalar atıldı. Filbox, Kadınlar Futbol Süper Ligi yayın hakları için resmi teklif yaptı. TFF ve Filbox arasındaki resmi görüşmeler devam ediyor.” İfadelerini kullandı.

FİLBOX’TA 2. LİG VE

3. LİG MAÇLARI ÜCRETSİZ Mİ?

Filbox, henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Öte yandan abonelik sisteminin getirileceği ve maçlar için cüzi bir miktar ödeneceği tahmin ediliyor. Filbox’un TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig fiyat politikasını önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.

FİLBOX NASIL KULLANILIR VE 

FİLBOX’TA MAÇLAR NASIL İZLENİR?

Kullanıcılar akıllı telefon, tablet, Apple TV ve Android TV’lerine iOS App Store/Google Play Store’dan FiLBOX uygulamasını indirerek veya app.filbox.com.tr üzerinden kredi kartı ve/veya promosyon koduyla üye olarak platformdaki içerikleri izleyebilirler.

 

 


Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °