Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor Maçına ‘Sıkıntılı’ Hakem; Yine Uydurma Bir Penaltı Verirse!!!

Ispartaspor Maçına ‘Sıkıntılı’ Hakem; Yine Uydurma Bir Penaltı Verirse!!!

SPOR 18.12.2022 11:36:00 0
Ispartaspor Maçına ‘Sıkıntılı’ Hakem;  Yine Uydurma Bir Penaltı Verirse!!!

Ispartaspor’un bugünkü Sivas Belediyespor maçına İzmir Bölgesi Hakemi Mehmet Çağatay Lakot verildi. Bilindiği gibi Lakot, geçtiğimiz yıl Yeşil – Pembeli ekibin Türkiye Ziraat Kupası 3. Tur maçında karşılaştığı Bodrumspor maçında uydurma bir penaltı ile Ispartaspor’un kupadan elenmesine neden olmuştu. 

MAÇI MEHMET ÇAĞATAY

LAKOT BÜYÜK YÖNETECEK

Bugün saat 14.00’da Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde başlayacak olan Sivas Belediyespor – Ispartaspor maçını İzmir Bölgesi B Klasman Hakemlerinden Mehmet Çağatay Lakot yönetecek. Lakot’un yardımcılıklarını Hakan Akkaynak ve Nezihi Aytar yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Hasan Avcı.

YİNE UYDURMA BİR

PENALTI VERİRSE!!!

Bilindiği gibi, Ispartaspor’un bugünkü maçını yönetecek olan Hakem Mehmet Çağatay Lakot, Yeşil – Pembeli ekibin geçtiğimiz yıl Türkiye Ziraat Kupası 3. Tur maçında karşılaştığı Bodrumspor maçını yönetmiş ve 90 dakikası 1 – 1 sona eren karşılaşmanın 104. Dakikasında olmayan pozisyona penaltı çalarak Ispartaspor’un kupadan elenmesine neden olmuştu. 

YEŞİL – PEMBELİ CAMİA ENDİŞELİ

Hakem Lakot’un bu durumu Yeşil – Pembeli camiada endişeye neden oluyor. Bu endişelerin ne kadar haklı veya haksız olduğunu ise Lakot Sivas Belediyespor maçında ortaya koyacağı yönetimle gösterecek. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °