Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor Kulübü Başkanı Süleyman Kabalak; Bazı Arkadaşlarımızla Yolları Ayıracağız

Ispartaspor Kulübü Başkanı Süleyman Kabalak; Bazı Arkadaşlarımızla Yolları Ayıracağız

SPOR 22.12.2022 09:19:00 0
Ispartaspor Kulübü Başkanı Süleyman Kabalak;  Bazı Arkadaşlarımızla Yolları Ayıracağız

Ispartaspor Kulübü Başkanı Süleyman Kabalak, Ara Transfer Döneminde Teknik Direktörün raporu doğrultusunda aksayan mevkilere nokta transferler yapacaklarını belirterek; “Diğer taraftan ise bazı oyuncularımızla da yollarımızı ayıracağız” dedi. 

Ispartaspor Kulübü Başkanı Süleyman Kabalak, önümüzdeki hafta resmi olarak başlayacak olan Futbolda Ara Transfer Döneminde yapacakları çalışmalarla ilgili olarak bir açıklama yaptı. 

BAŞKAN KABALAK; “İLK YARIYI 

HEDEFLEDİĞİMİZ YERDE BİTİREMEDİK” 

Başkan Kabalak, açıklamasında; “Kulüp başkanımız Süleyman Kabalak devre arası transferleri ile ilgili açıklamada bulundu. İlk yarının sonunda takımımız bizim hedeflediğimiz yerde bitiremedi ikinci yarıda hedefimiz olan üst lige çıkma mücadelesinde daha güçlü bir kadro için bazı oyunlarımız ile yollarımızı ayıracağız ve yine eksik olan bölgelere ise nokta atışı transfer yapacağız bugün anlaşma sağladığımız Erkan SÜER de bu özellikte bir oyuncudur ayrıca Araştırmalarımız devam ediyor. 

“GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ 

FUTBOLCULAR VAR” 

Tabii devre arası transfer yapmanın çok zor olduğunu biliyorsunuz. Elindeki iyi oyuncuyu kimse vermek istemez, bonservisle ancak olabilir. Dolayısıyla bu transferleri gerçekleştirmekte biraz zorluk çekiyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var. Hocamızın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımız devam ediyor” dedi.


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °