Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir’e; Forma Hediyesi

Ispartaspor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir’e; Forma Hediyesi

ISPARTA 4.04.2024 18:54:00 0
Ispartaspor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir’e;  Forma  Hediyesi

Etimesgut Belediyespor Başkanı Mesut Şahingöz ve Etimesgut’un çiçeği burnunda Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Ispartaspor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir’e forma hediye etti. 

MAÇ ÖNCESİ ETİMESGUT’TAN SÜRPRİZ HEDİYE 

Ispartaspor dün TFF 2. Lig Kırmızı Grup 32. Hafta maçında deplasmanda Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor takımıyla karşı karşıya geldi. Etimesgut Belediye Stadyumunda sata 15.00’da başlayan maç öncesinde Etimesgut Belediyespor Başkanı Mesut Şahingöz ve üç gün önce Etimesgut Belediye Başkanı olarak seçilen, kamuoyunun ‘Behsat Ç’ olarak tanıdığı Sanatçı Erdal Beşikçioğlu, Ispartaspor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir’e forma hediye etti. 

BAŞKAN ÖZDEMİR; “TEŞEKKÜR EDİYRUM” 

Hediyelerinden dolayı gerek Kulüp Başkanı Şahingöz ve gerekse Belediye Başkanı Beşikçioğlu’na teşekkür eden Ispartaspor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir, konuşmasında; “Dostça geçen bir karşılaşma oldu. Her iki takımda centilmence davrandı. Futbolda yenmekte yenilmekte var. Bugün burada 3 puana ulaştığımız için mutluyuz. Etimesgut Belediyespor Başkanı Mesut Şahingöz ve Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’na forma hediyeleri ve gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °