Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ispartaspor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir’den; 32 Gençlik’e ÖZEL Teşekkür

Ispartaspor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir’den; 32 Gençlik’e ÖZEL Teşekkür

ISPARTA 20.01.2024 17:53:00 0
Ispartaspor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir’den;  32 Gençlik’e ÖZEL Teşekkür

Ispartaspor Kulübü Başkanı Özdemir, Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız son derece zorlu Menemenspor maçı öncesi ‘Askıda Bilet Kampanyası’ başlatan 32 Gençlik Taraftar Grubunun bu davranışından çok mutlu olduklarını belirterek; “Bu Taraftar Grubumuza özellikle çok teşekkür ediyorum. Sağolsunlar, varolsunlar” dedi. 

Ispartaspor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir dün saat 10.30’da kulüp binasında bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya; Yönetim Kurulu üyesi Serkan Başpınar ve yönetimden siyasete gireceklerinden dolayı istifa eden Ozan ve Fehmi Gezer de katıldı. 

BAŞKAN ÖZDEMİR; “32 GENÇLİK TARAFTAR 

GRUBUMUZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Başkan Özdemir, toplantıda yaptığı konuşmada; “Bilindiği gibi bu hafta sonu yani 21 Ocak Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde grubun çok güçlü ekiplerinden olan Menemenspor takımıyla oynayacağız. Bu son derece zorlu maç öncesi askıda  bilet kampanyası başlatan 32 GENÇLİK TARAFTAR GURUBU başkan ve yöneticilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Zira, şuana kadar edindiğimiz bilgilere göre kampanya ile satılan bilet sayısı 4 bin 500’ü geçmiş durumda. Zaten bu grubumuz hedefini de 5 bin bilet olarak açıklamıştı. İnşaallah maç saatine kadar bu hedefi geçerler diye düşünüyorum. Bizim yönetimimizde ilk kez bu kadar büyük rakamlara ulaştıkları ve destek oldukları için.  Bize çok ciddi katkıları için bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi. 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °