Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Ispartaspor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir; Tribünleri Tıklım Tıklım Dolduralım

Ispartaspor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir; Tribünleri Tıklım Tıklım Dolduralım

ISPARTA 20.01.2024 17:29:00 0
Ispartaspor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir;  Tribünleri Tıklım Tıklım Dolduralım

Ispartaspor Kulübü Başkanı Özdemir, Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde takım için son derece önemli maça çıkacaklarını belirterek; “Taraftarından sporseverine kadar tüm Isparta halkını Menemenspor maçına bekliyoruz. Tribünleri tıklım tıklım doldurup takımımıza destek olalım” dedi. 

Isparta 32 spor kulüp başkanı Gültekin Özdemir dün saat 10.30’da kulüp binasında bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya; Yönetim Kurulu üyesi Serkan Başpınar ve yönetimden siyasete gireceklerinden dolayı istifa eden Ozan ve Fehmi Gezer de katıldı. 

BAŞKAN ÖZDEMİR; “İKİNCİ YARIYA

İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK” 

Başkan Özdemir, toplantıda yaptığı konuşmada; “Bilindiği gibi yönetim olarak takımımıza elimizden gelen desteği vermeye ve takımımızın ligde en iyi yerlere gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz hafta ikinci yarı başladı ve biz ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Somaspor’u mağlup ederek ikinci yarıya güzel bir başlangıç yaptık. Bundan dolayı çok mutluyuz. 

“PAZAR GÜNÜ ÇOK ZORLU 

BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ”

Ancak, bu hafta sonu yani 21 Ocak Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde grubun çok güçlü ekiplerinden olan Menemenspor takımıyla oynayacağız. Bilindiği gibi bu takım her ne kadar şuandaki durumu Play – Off’un dışında olsa da ligin başında çok yüksek rakamlarla kurulan bir takım. Güçlü bir takım. Pazar günü işimizin son derece zor olacağını biliyoruz. Ama biz, önce Teknik heyetimize ve futbolcularımıza sonra taraftarlarımıza güveniyoruz. Allah’ın izniyle bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz. 

TRİBÜNLERİ TIKLIM

TIKLIM DOLDURALIM 

Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız bu maçta taraftarından sporseverine kadar tüm Isparta halkını Menemenspor maçına bekliyoruz. Tribünleri tıklım tıklım doldurup takımımıza destek olalım inşallah” dedi. 

“O PAYLAŞIMLARIM BENİM

ŞAHSİ GÖRÜŞLERİMDİR” 

Kendi sosyal medya hesabından yaptığı siyasi paylaşımların eleştirilmesine bir anlam veremediğini vurgulayan Başkan Özdemir; “Sosyal medyadaki şahsi paylaşımlarını Ispartaspor Kulüp Başkanı olarak değil, vatandaş Gültekin Özdemir olarak yaptım. Siyasi konudaki görüşlerim kulübün değil benim şahsi görüşümdür” dedi. 

“BU TAKIM 2,5 MİLYON 

LİRAYA KURULMADI” 

Öte yandan, Ispartaspor’un 2,5 milyona kurulup başarılara imza atabilecek bir takım olduğu yönündeki sosyal medya paylaşımlarına da tepki gösteren Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir; “Hangi devirde yaşıyoruz. Şuanda 2,5 milyon lira ile bırakın takım kurmayı bir futbolcu bile bu rakamdan yüksek. Zira, bu takım 2,5 milyona kurulmadı. Daha çok rakamlara kuruldu. Şuanda 1 maçın primi bile 400 bin TL. olduğunu hatırlatmak isterim. Yani, takım kurulduğu iddia edilen 2,5 milyon lirayı biz 6 haftada futbolcularımıza ödüyoruz. Bu arkadaşımız takmış kafayı 2,5 milyon liraya. Her ay aynı rakamla ilgili paylaşımda bulunuyor” ifadelerini kullandı. 

“FUTBOLCULARIMIZA CİDDİ TEKLİFLER 

GELDİ AMA BİZ TAKIMI BOZMADIK” 

Başkan Özdemir devre arasında takımdaki 6 futbolcuya güzel ve ciddi transfer teklifleri geldiğini ancak yaptıkları uzun görüşme ve fikir alışverişlerinden sonra sezon başı kurdukları takımı bozmama kararı aldıklarını belirterek; “Hedeflerimize varıncaya kadar mücadeleye devam edeceğiz. İlk devre maçlarında bize güzel maçlar izlettirdikleri için Hakan Hocamıza ve karakterli futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °