Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Ispartaspor KRİTİK Eşikte!

Ispartaspor KRİTİK Eşikte!

SPOR 2.04.2023 10:50:00 0
Ispartaspor KRİTİK Eşikte!

Ispartaspor bugün kendi saha ve seyircisi önünde Play – Off grubu içinde yer alan Arnavutköy Belediyespor takımıyla son derece kritik ve bir o kadar da önemli maça çıkacak. Yeşil – Pembeli ekip, eğer maçı kazanırsa yukarıya tırmanarak Play – Off hedefine devam edecek, eğer kaybederse küme düşme potasına kadar düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalacak. 

2. Lig Beyaz Grupta 29. Hafta maçları bugün yapılacak maçlarla tamamlanacak. Ligde bir galibiyet bir mağlubiyet şeklinde ilerleyen ve istikrarsız bir çizgi ortaya koyan Ispartaspor, 2 Nisan Pazar günü yani bugün ilk yarıda 90. Dakikada yediği golle 1 – 0 mağlup olduğu İstanbul ekibi Arnavutköy Belediyespor takımıyla son derece zorlu bir maça çıkacak. Isparta Atatürk Stadyumundaki maç saat 15.00’te başlayacak ve Ispartaspor’un cezası nedeniyle maça seyirci alınmayacak. 

ARNAVUTKÖY 5, ISPARTASPOR 13. SIRADA 

Bilindiği gibi grupta 13. sırada bulunan Ispartaspor, geçtiğimiz hafta grupta 12. Sırada bulunan Menemenspor’a 4 – 0 gibi farklı bir skorla mağlup olarak büyük yara almış ve hafta içinde ise maç yapmadan yani bay geçmişti. Rakip Arnavutköy Belediyespor ise 42 puanla Play – Off grubunda 5. Sırada yer alıyor. 

HEDEF MUTLAK GALİBİYET

Ligde aldığı galibiyet ve mağlubiyetlerle bir türlü istikrarı yakalayamayan Ispartaspor ile Play – Off grubundaki Arnavutköy arasında 8 puan fark bulunuyor. Yeşil – Pembeli ekibin altındaki takımlar ile ise arasında sadece 3 puan fark var. Ispartaspor’un kaybettiği puanlar nedeniyle alt sıralardaki takımların kendisi ile arasındaki puan farkını kapatmasından dolayı bugünkü maçı mutlak suretle kazanması gerekiyor. En küçük bir puan kaybında ise kendisini bir anda küme düşme potası sınırında bulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacak. Zira, Yeşil – Pembeli ekip, haftaya Lider Şanlıurfaspor deplasmanına gidecek ve burada kazanma şansı hemen hemen yok. 

MAÇ SEYİRCİSİZ OYNANACAK 

Bugünkü maça seyirci alınmayacak ve tribünler boş kalacak. Bilindiği gibi, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), ‘kötü tezahürat’ konusundaki suç işleminin 5. Defa tekrarlaması nedeniyle geçtiğimiz gün Ispartaspor’a bir maç seyircisiz oynama cezası vermişti. Bu ceza bugünkü Arnavutköy maçında uygulanacak ve maça seyirci alınmayacak. 

MAÇI ENVER AYDIN 

YÖNETECEK

Bugün saat 15.00’te Isparta Stadında başlayacak olan Ispartaspor – Arnavutköy Belediyespor maçını Bursa bölgesi hakemlerinden Enver Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını ise Serdar İla ve Bedirhan Soydemir yapacaklar. Maçın 4. Hakemi ise Muhammet Taha Onat. 


Anahtar Kelimeler: Ispartaspor KRİTİK Eşikte!
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °