Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Ispartaspor Keyfini Bozmadı!

Ispartaspor Keyfini Bozmadı!

ISPARTA 10.10.2023 21:28:00 0
Ispartaspor Keyfini Bozmadı!

Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur Eleme maçında kendi saha ve seyircisi önünde Sincan Belediyepor ile karşılaşan Ispartaspor, 76. Dakikada Emre Can Atilla’nın attığı golle sahadan 1 – 0 galibiyetle ayrılarak 3. Tura yükseldi. Yeşil – Pembeli ekip, kupa maçına tamamen yedek oyunculardan oluşan 11 ile çıktı. 

ISPARTASPOR TÜRKİYE

KUPASINDA 3. TURDA

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. Tur maçları bugün oynanan maçlarla başladı ve yarın oynanacak maçlarla devam edip, Perşembe günü oynanacak maçlarla ise tamamlanacak. Geçen yıl son anda 2. Ligde kalmayı başaran Ispartaspor, bu yıl kupaya 2.Turdan katıldı.  Ancak, Yeşil – Pembeli ekip, geçen yıl 3. Turdan katıldığı kupaya bu yıl ikinci turdan itibaren dahil oldu. Bu doğrultuda, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup takımlarından Ankara Sincan Belediyespor takımı ile karşılaşan Yeşil – Pembeli ekip, rakibini mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı. 

MAÇTA HER ŞEY MÜSAİTTİ

Bugün saat 17.00’de Isparta Atatürk Stadyumunda başlayan maçı; Her iki kulübün yöneticileri başta olmak üzere az sayıda Ispartaspor taraftarları izledi. Maçta, saha ve zeminden taraftara kadar her şey müsaitti.  

ISPARTASPOR YEDEKLERLE 

MÜCADELE ETTİ 

Ligde iyi bir grafik çizen ve grupta 3. Sıraya kadar yükselen Ispartaspor, bugünkü Ziraat Türkiye Kupası maçına tamamen yedeklerden oluşan bir takımla çıktı. Maç tamamen iki takımın vasat oyunu şeklinde geçerken, maçın 76. Dakikasında soldan yapılan ortayı iyi değerlendiren Emre Can Atilla, arka direkte topu kafa ile ağlara göndererek durumu 1 – 0 yaptı. Bu golden başka maçta başka gol olmadı ve Yeşil – Pembeli ekip bu sonuçla Türkiye Ziraat Kupasında yoluna devam etti. 

KENDİLERİNE VERİLEN 

FIRSATI DEĞERLENDİREMEDİLER! 

Öte yandan, Sincan Belediyespor maçında rakibi karşısında tamamen yedeklerden oluşan bir takımla mücadele eden Ispartaspor’da takımın yedek oynayan Santrafor oyuncuları olan Zeki Berk Saki ve Muhammet Haşim Çoban bugünkü maçta ilk 11’de sahaya çıktılar ancak, ortaya koydukları vasatın altında futbolla kendilerine verilen fırsatı değerlendiremeyerek yedekte kalmaya devam ettiler. Bugünkü maçın ikinci yarısında maçın ise son 20 dakikasında oyuna giren as futbolcu Samet Karakoç’un girmesiyle Ispartaspor bir anda canlandı ve Samet’in kanatlardan getirdiği toplarla sık sık Sincan ceza sahasında tehlikeler oluşturdu. Bunlardan birisi de golle sonuçlandı. 


Anahtar Kelimeler: Ispartaspor Keyfini Bozmadı!
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °