Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor İstanbul’a Galibiyet Parolasıyla Gitti

Ispartaspor İstanbul’a Galibiyet Parolasıyla Gitti

SPOR 10.11.2023 11:54:00 0
Ispartaspor İstanbul’a  Galibiyet Parolasıyla Gitti

Hem ligde hem kupada yoluna dolu dizgin devam eden ve geçen haftayı bay geçiren Ispartaspor, Kırmızı Grubun düşme potasında bulunan ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor maçı için İstanbul’a galibiyet parolasıyla gitti.

Amedspor maçından mağlubiyetle, Karaman FK karşılaşmasından da 3 puanla ayrılan ve geçtiğimiz haftayı maç yapmadan bay geçiren Ispartaspor, İstanbul deplasmanından galibiyetle dönerek bay haftasının ardından yoluna kaldığı yerden devam etmek istiyor. 

ISPARTASPOR İSTANBUL’A 

PUAN İÇİN YOLA ÇIKTI 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve geride kalan 12 haftada 8 galibiyet ve 3 mağlubiyet sonrası topladığı 24 puanla 3’üncü sırada yer alan Ispartaspor, rakip fileleri 17 kez havalandırırken, kalesinde de 9 gol gördü.

Bugün sabah saatlerinde Arnavutköy maçı için İstanbul’a hareket eden Yeşil – Pembelilerin bu haftaki rakibi Arnavutköy Belediyespor ise 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyetle sondan 4’üncü sırada yer alıyor. İstanbul ekibi kaleye 11 gol atarken, kalesinde de 14 gol gördü.

MAÇ BOLLUCA STADINDA 

Arnavutköy Bolluca İlçe Stadı’nda Pazar günü saat 14.00’te oynanacak Arnavutköy Belidiyespor – Ispartaspor karşılaşmasını Gaziantep Bölgesi Hakemlerinden Erhan Kutlu yönetecek.


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °