Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Ispartaspor, İnegölspor Maçını Zor Kazanır; Yine O Hakem!!!

Ispartaspor, İnegölspor Maçını Zor Kazanır; Yine O Hakem!!!

SPOR 9.12.2023 07:29:00 0
Ispartaspor, İnegölspor Maçını Zor Kazanır;  Yine O Hakem!!!

Ispartaspor’un yarın deplasmanda oynayacağı İnegölspor maçına, Yeşil – Pembeli ekibin ligin ilk maçı olan ve Ispartaspor’un 2 – 1 kaybettiği Somaspor maçını yöneten Safa Yılmaz verildi. Ispartaspor için ‘Vukuatlı Hakem’ olarak bilinen Yılmaz’ın atanması Yeşil – Pembeli camiada büyük rahatsızlık yarattı. 

Ispartaspor maçının hakemi belli oldu. TFF 2. Lig’de Ispartaspor’un 10 Aralık Pazar günü yani yarın deplasmanda oynayacağı ligin 17. Hafta maçı olan İnegölspor maçını İstanbul Bölgesi Hakemlerinden Safa Yılmaz yönetecek. 

İNEGÖLSPOR MAÇINA 

DA O HAKEM VERİLDİ! 

Türkiye Futbol Federasyonu, temsilcimizin yarın saat 14.00’de İnegöl İlçe Stadyumu’nda oynayacağı müsabakanın hakem kadrosunu açıkladı. Temsilcimizin maçını İstanbul bölgesi hakemi Safa Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın Yardımcılıklarını, Sinan Bilen ve Mücahit Adem Çelebi yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Ömer Şivka.

LİGE MAĞLUBİYETLE 

BAŞLAMAMIZDA 

BÜYÜK ROL OYNADI! 

2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin ilk haftasında yani 27 Ağustos 2023 Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Somaspor maçında 2 – 1 mağlup olarak lige mağlubiyetle başladı. Ancak, maçın bu skorla sona ermesinde maçın orta hakemi Safa Yılmaz’ın da payı büyüktü. 

Hakem Safa Yılmaz’ın taraflı tutumu daha maçın başında belli olmaya başladı. Zira, maçın ilk dakikalarında normal bir pozisyonda Ispartasporlu Ayberk Kaygısız’a sarı kart gösteren Yılmaz, ikinci yarıda bu futbolcumuzu çift sarı karttan Kırmızı kartla oyundan attı. Rakip futbolcuların, yere kendilerini attığı her anda hemen faul çalan Hakem Safa Yılmaz, Ispartasporlu futbolculara yapılan faulleri ise görmezden gelerek rakip futbolculara Sarı kartları göstermekten imtina etti. Yılmaz, maç boyunca onca kartlık pozisyona rağmen Somasporlu futbolculara sadece 2 sarı kart gösterebildi. 

ÜÇ NET PENALTIYI 

VERMEYEREK ES GEÇTİ

Hakem Safa Yılmaz, ikisi elle kesme ve birisi ceza sahasında düşürülme olmak üzere Ispartaspor’un üç net penaltısını da görmezden gelerek es geçti ve maçta büyük bir rezilliğe imza attı. 

TARAFTARLARDAN 

BÜYÜK TEPKİ 

Maçın orta hakemi Safa Yılmaz’ın taraflı ve kasıtlı kararları Yeşil – Pembeli taraftarları adeta çileden çıkardı. Taraftarlar, tezahüratlarla hakeme olan tepkisini ortaya koydu. 

YARINKİ MAÇ NASIL

YÖNETECEK? 

B Klasman Hakemi Safa Yılmaz’ın yarınki İnegölspor maçını nasıl yöneteceği ise merakla bekleniyor. Zira, Yeşil – Pembelilerin Somaspor maçındaki facia yönetimi tekrar yaşamak istemiyor. 

 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °