Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ispartaspor İlk Yarıyı 3 Puanla Kapatmak İstiyor; Hedef Mutlak Galibiyet

Ispartaspor İlk Yarıyı 3 Puanla Kapatmak İstiyor; Hedef Mutlak Galibiyet

SPOR 18.12.2022 11:44:00 0
Ispartaspor İlk Yarıyı 3 Puanla Kapatmak İstiyor;  Hedef  Mutlak  Galibiyet

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, bugün grupta son sıralarda bulunan Sivas Belediyespor ile karşılaşacak. Aldığı beraberliklerle bir türlü galibiyet serisine başlayamayan Yeşil – Pembeli ekip, bugünkü maçı alarak en azından ilk yarını galibiyetle kapatmak istiyor. Bugün Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde oynanacak maç saat 14.00’da başlayacak.  

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 19. Hafta ve ilk yarını son hafta maçları 18 Aralık Pazar günü yani bugün oynanacak. Ispartaspor’un puan durumunda küme düşme potasından mümkün olduğu kadar uzaklaşabilmek ve daha üst sıralara tırmanabilmek için bu maç son derece önem taşıyor. Ancak, karşısında da küme düşme potası içinde bulunan Sivas Belediyespor bulunuyor. 

ISPARTASPOR’DAN ÜÇÜNCÜ 

DEPLASMAN ZAFERİ BEKLENİYOR 

Ligde oynadığı maçlarda bugüne kadar 21 puan toplayan ve puan durumunda da küme düşme potasının üç basamak üstünde yer alan Ispartaspor’un bugün oynayacağı Sivas Belediyespor maçı büyük önem taşıyor. Özellikle Teknik Direktör Hakan Yılmaz’ın göreve gelmesiyle son haftalarda ortaya koyduğu futbol kalitesiyle beğeni toplayan Ispartaspor’un bugünkü maçtan nasıl bir sonuç alacağı kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. Yeşil – Pembeli ekibin, son derece zorlu maçtan puan ya da puanlarla ayrılması şehirde büyük sevinç yaratacağı gibi, 2. Ligde de büyük ses getirecek.

GOL SIKINTISI DEVAM EDİYOR…

Grupta 21 puanla 13. Sırada bulunan Ispartaspor ise 15 golle grubun az gol yiyen takımları arasında. Ancak, Yeşil – Pembeli ekibin attığı gol sayısında ise ciddi bir düşüklük var. Zira, Yeşil – Pembeli ekip grupta en az gol atan takımlar arasında yer alıyor. Bu durum, takımın Nazillispor maçı hariç gol atmakta ne kadar sıkıntı yaşadığını ortaya koyuyor.

MAÇI MEHMET ÇAĞATAY

LAKOT YÖNETECEK

Bugün saat 14.00’da Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde başlayacak olan Sivas Belediyespor – Ispartaspor maçını İzmir Bölgesi B Klasman Hakemlerinden Mehmet Çağatay Lakot yönetecek. Lakot’un yardımcılıklarını Hakan Akkaynak ve Nezihi Aytar yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Hasan Avcı.


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °