Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Ispartaspor İlk Hazırlık Maçında Berabere: 1 - 1

Ispartaspor İlk Hazırlık Maçında Berabere: 1 - 1

SPOR 3.08.2023 22:07:00 0
Ispartaspor İlk  Hazırlık Maçında  Berabere: 1 - 1

Yeni Sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Ispartaspor, ilk hazırlık maçında 3. Lig 3. Grup takımlarından Belediye Kütahyaspor ile 1 – 1 berabere kadı. Yeşil –Pembeli ekibin golünü Muhammet Enes Alphan kaydederken, Kütahya’nın golünü ise Can Muhammet Vural attı. 

 2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil edecek olan Ispartaspor, yeni sezon hazırlıklarına Afyon’da yaptığı 2. Etap Kampı ile devam ediyor. Llig öncesi ilk hazırlık maçını da dün 3. Lig 3. Grup takımlarından Belediye Kütahyaspor takımı ile yapan Yeşil – Pembeliler sahadan 1 – 1’lik beraberlikle ayrıldılar.

GOL PENALTIDAN

CEM ÖZDEMİR ATTI

27 Ağustos’ta başlayacak olan ligin hazırlıklarına bugüne kadar Davraz Kayak Merkezi ve Afyon’da devam eden ve hafta sonuna kadar Afyon kampını sürdürecek olan Ispartaspor, dün saat 18.30’da kamp yaptığı Otelin sahasında Kütahya temsilcisi Belediye Kütahyaspor takımıyla hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Maçta, Yeşil –Pembeli ekibin golünü Muhammet Enes Alphan kaydederken, Kütahya’nın golünü ise Can Muhammet Vural attı. 

EKSİKLER ZAMANLA

GİDERİLECEK

Dünkü hazırlık maçında, Ispartaspor ortaya koyduğu futbolla göz doldururken, takımın henüz lige hazır olmadığı gözlendi. Zira, gol atmadaki güçlük çekme sorununun yanı sıra futbolcuların kişisel performanslarının yetersizliğinden birbiriyle olan uyumlarına kadar bir takım eksiklikler dikkat çekti. Dünkü maçta yaşanan sorunların sezon başlayıncaya kadar çözüme kavuşması bekleniyor.

BİR HAZIRLIK

MAÇI DAHA YAPACAK

Yeşil – Pembeli ekip, hazırlık maçları programı çerçevesinde bir hazırlık maçı daha yapacağı ve takımın önümüzdeki hafta sonu Isparta’ya dönerek Salı günü yeni sezonun ilk maçı olan Somaspor maçının hazırlıklarına başlayacağı belirtildi. 

 

 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °