Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor için ‘Kurtuluş’ Savaşı

Ispartaspor için ‘Kurtuluş’ Savaşı

SPOR 7.05.2023 11:20:00 0
Ispartaspor için  ‘Kurtuluş’ Savaşı

Bir türlü lig düşme potası etrafından kurtulamayan Ispartaspor, kalan son üç maçında bir nevi Kurtuluş savaşı verecek. Matematiksel olarak ligden düşme tehlikesi süren Yeşil – Pembeliler, ilk etapta bugün Batman Petrolspor ile puan mücadelesine çıkacak. Atatürk Stadındaki maç saat 15.00’te başlayacak. 

TARAFTARA MAÇ BEDAVA 

Bilindiği gibi, hafta içinde Ispartaspor yönetimi yaptığı açıklamada bugünkü maçta tüm biletlerin alındığını ve maçın sporseverlere bedava olduğunu duyurmuştu. Bu doğrultuda bugün tribünlerin tıklım tıklım dolması ve taraftarıyla bütünleşmesi beklenen Ispartaspor hedefine odaklandı. Aylardır bir galibiyet bir mağlubiyet derken bir türlü küme düşme potası etrafından kurtulamayan ve rahat bir nefes ealamayan Yeşil – Pembeliler sezon sonunda kötü rüya görmek istemiyor. 

PLAY – OFF HAYALLERİ

SUYA DÜŞTÜ 

İlk devre Play – Off grubuyla arasındaki puan farkını 5 puana kadar indiren Ispartaspor’da bir ara hedef Play – Off Grubuna yükselmek olarak belirtilse de daha sonra alınan mağlubiyetler Yeşil – Pembeli ekibi mu hedefinden bir hayli uzaklaştırdı ve küme düşme potasına kadar indirdi. Diğer bir deyişle, son dönemeçte özellikle üç hafta önce üst üste aldığı 3 mağlubiyetle (Menemen, Arnavutköy ve Ş. Urfa) yeniden düşme korkusu hissetmeye başladı.

TARAFTARLA BÜTÜNLEŞİYOR

Bugünkü maçta taraftarıyla bütünleşmesi beklenen Ispartaspor, özellikle bugünkü maçta karşılaşma boyunca yapacağı tezahüratlar takımın ateşlenmesinde başrol oynaması bekleniyor. 

HER ŞEY BİTMEDİ

Ispartaspor, son 3 haftada Batman Petrolspor ile sahasında ardından Çorumspor FK ile deplasmanda ve Sivas Belediyespor ile sahasında oynayarak ligi tamamlayacak. Yeşil – Pembeliler bu 3 maçtan en az 5 puan çıkarıp, lige tutunmayı hedefliyor. 


Anahtar Kelimeler: Ispartaspor ‘Kurtuluş’ Savaşı
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °