Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Ispartaspor Haftayı Bay Geçirecek; Maç Yok!

Ispartaspor Haftayı Bay Geçirecek; Maç Yok!

ISPARTA 4.11.2023 15:53:00 0
Ispartaspor Haftayı Bay Geçirecek;  Maç Yok!

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 12. Hafta maçları 5 Kasım Pazar günü yani yarın oynanacak. Ispartaspor ise bu haftayı maç yapmadan yani bay geçirecek. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta lig tüm hızıyla sürüyor. 12. Hafta maçları yarın oynanacak. Ligde aldığı galibiyetlerle şampiyonluğa koşan Ispartaspor geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde Karaman FK’yı 2 – 0 mağlup ederek 24 puanla 2. Sıradaki yerini korudu.

ISPARTASPOR HAFTAYI BAY GEÇECEK

Şampiyonluk yolunda 26 puanla grupta lider konumda bulunan Amedspor’un en yakın rakibi olarak ikinci sırada yer alan Ispartaspor, ilk yarının bitimine 8 hafta kala Ispartaspor ise bu haftayı maç yapmadan yani bay olarak geçirecek.

GÖZLER 4 MAÇTA OLACAK

Ispartaspor’un bay geçtiği haftada ise Yeşil – Pembelilerin gözü ise yarın grupta yapılacak olan dört maçta olacak. Zira, lider Amedspor kendi evinde ligde orta sıralarda bulunan Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek. Öte yandan, Ispartaspor’un hemen altında bulunan Kastamonuspor, 68 Aksarayspor, Iğdır FK, Düzcespor, 24 Erzincanspor ise Belediye Derincespor deplasmalarında puan mücadelesi verecekler. 

İŞTE 2. LİG KIRMIZI GRUP 12. HAFTA MAÇ PROGRAMI: 

68 Aksarayspor – Kastamonuspor

Amedspor – Etimesgut Beld. 

Beld. Derince – 24 Erzincanspor

Denizlispor – Menemenspor

Düzcespor – Iğdır FK

İskenderunspor – İnegölspor

Karaman FK – Arnavutköy Beld. 

Sarıyer – Somaspor 

Uşakspor – Fethiyespor 


Anahtar Kelimeler: Ispartaspor Haftayı Geçirecek; !
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °