Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor Farklı Tarife

Ispartaspor Farklı Tarife

ISPARTA 2.12.2023 18:55:00 0
Ispartaspor Farklı Tarife

Kendi saha ve seyircisi önünde Fethiyespor ile karşılaşan Ispartaspor, etkili bir futbolla rakibini farklı mağlup etti. Attığı kadar da gol kaçıran Yeşil – Pembeli ekibin gollerini Alim Harlak (2) ve Abdülkerim Canlı kaydetti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, 16. Hafta mücadelesinde bugün kendi saha ve seyircisi önünde ligde orta sıralarda bulunan Fethiyespor ile karşılaştı. 

TARAFTAR SON İKİ HAFTADAKİ MAĞLUBİYETLER 

NEDENİYLE MAÇA FAZLA İLGİ GÖSTERMEDİ 

Bugün saat 14.00’de Isparta Atatürk Stadında başlayan Ispartaspor – Fethiyespor karşılaşmasını Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Temsilcileri, Daire Müdürleri, Ispartaspor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir ve yönetim kurulu ile yaklaşık 2 bin dolayında taraftar izledi. Yeşil – Pembeli ekibin önceki hafta ve geçen hafta üst üste aldığı mağlubiyetler nedeniyle bu hafta taraftarların maça fazla ilgi göstermedikleri dikkat çekti. 

MAÇTA YILDIZLAŞTILAR…

Bugünkü maçta attığı iki golle adeta yıldızlaşan Alim Harlak ve performanslarıyla dikkat çeken Muhlis İstemi ile Yiğithan Güveli maçın yıldızı oldular. 

ISPARTASPOR ETKİLİ

FUTBOLU İLE FARKA GİTTİ 

Takımda ferdi olarak 2 – 3 futbolcunun takımın hızını kesmesine rağmen, Yeşil – Pembeli ekip takım olarak bugünkü maçta etkili bir oyun ortaya koydu ve bunun semeresini de maçı 3 – 0 kazanarak aldı. Ispartaspor, maçın 19. Dakikasında Alim Harlak’ın mükemmel golü ile 1 – 0 öne geçti. İlk Yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya rakibine göre daha etkili başlayan Yeşil – Pembeli ekip, ikinci yarının ilk dakikasında Mehmet Küçükdurmuş’un kaleciyle karşı karşıya yüzde yüzlük pozisyonda şutu yan direğin dibinden dışarı çıktı. Maçın 51. Dakikasında Abdülkerim Canlı, ceza sahası çaprazından yerden düzgün bir vuruşla farkı ikiye çıkardı: 2 – 0. Maçın 60 Dakikasında ise bu defa sahneye yine Alim Harlak çıktı ve serbest vuruştan  takımının üçüncü, kendisinin ikinci golünü atarak durumu 3 – 0’a getirdi. Hakem maçı 3 dakika uzattı ve maçın uzatma dakikalarında tarafların çabası gol getirmeyine maç 3 – 0 Ispartaspor’un galibiyetiyle sona erdi. 

Maçın Bingöl Bölgesi Hakemi Yusuf Aydın ise zaman zaman taraflı kararlar verse de iyi bir maç yönetti.

32 GENÇLİK TARAFTAR GRUBU 

GALİBİYETTE ÖNEMLİ ROL OYNADI 

Öte yandan, konuk ekip Fethiyespor’un yaklaşık 50 dolayında taraftarı takımlarını desteklemek üzere tribündeki yerlerini alırken, Ispartaspor’da ise kulübün kurulduğu günden bugüne kadar gerek sahasında gerek deplasmanda takımını yalnız bırakmayan Ispartaspor 32 Gençlik Taraftar Grubu bugünkü maçta da 90 dakika boyunca yaptığı tezahüratlarla takımı ateşleyerek galibiyette önemli rol sahibi oldu. 

PUAN DURUMUNDAKİ YERİ DEĞİŞMEDİ 

Yeşil – Pembeli ekip bugünkü maçta aldığı galibiyetle 27 olan puanını 30’a çıkararak puan durumundaki yerini korudu.  

HAFTAYA İNEGÖLSPOR

DEPLASMANINA GİDECEK 

Ispartaspor’un gelecek hafta yani ligin onyedinci maçında İnegölspor deplasmanına gidecek. 

GRUPTA 9 MAÇIN 5’İ

BUGÜN OYNANDI 

Ispartaspor’un da bulunduğu 2. Lig Kırmızı Grupta 4 maç bugün oynanırken, 5 maç ise 3 Aralık Pazar günü yani yarın oynanacak.  

 


Anahtar Kelimeler: Ispartaspor Farklı Tarife
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °