Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor Bugün Karamanspor FK’yı Konuk Ediyor; Tek Hedef; GALİBİYET

Ispartaspor Bugün Karamanspor FK’yı Konuk Ediyor; Tek Hedef; GALİBİYET

SPOR 28.10.2023 10:34:00 0
Ispartaspor Bugün Karamanspor FK’yı Konuk Ediyor; Tek Hedef; GALİBİYET

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ispartapor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde ligin son sıralarında bulunan Karamanspor FK ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekip bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Atatürk Stadyumundaki maç saat 19.00’da başlayacak.

AMED YENİLGİSİNİN ARDINDAN 

GALİBİYETLERE DEVAM…

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve 10. Haftayı Amedspor deplasmanından 2 – 1’lik mağlubiyetle ayrılarak sıfır puanla geçen, Ispartaspor bugün, grubun son sıralarında yer alan ekiplerden ve 17. Sırada bulunan Karamanspor FK takımı ile karşı karşıya gelecek. 3 Futbolcunun sakat olması nedeniyle sahaya bu futbolculardan yoksun olarak çıkacak olan Yeşil – Pembeli takımda futbolcuların bu maçı kazanarak yükselişe devam etmeleri bekleniyor. Ispartaspor’un bu akşamki maçı kazanması halinde Amedspor yenilgisi ile düştüğü 3. Sıradan tekrar 2. Sıraya yükselme durumu var. Zira, 2. Sıradaki Kastamonuspor ile aynı puanda bulunan ancak averajla 3. Sıradaki Ispartaspor, rakibini farklı yenmesi halinde averajını Kastamonu’nun üzerine çıkarıp 2. Sıraya çıkabilir. 

KARAMANSPOR FK

MAÇINI BEKLİYOR

Ispartaspor’un, bugün oynayacağı Karamanspor FK hazırlıklarını hafta içinde kendi tesislerinde sürdürerek dün itibariyle tamamlayıp tesislerinde maç saatini beklemeye başladı. Dün Atatürk Stadında Teknik Direktör Hakan Karaca yönetiminde ısınma koşusu ile başlayan antrenman daha sonra kuvvet ve kondisyon çalışması yapan ve antrenmanın son bölümünde bugün oynanacak olan Karamanspor Fk maçının taktiği üzerinde duruldu.

ISPARTASOPR 3. SIRADA

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ispartapor, bugüne kadar oynadığı 10 maç sonunda topladığı 21 puanla grupta üçüncü sırada bulunuyor. Yeşil – Pembeliler bu maçlarda 7 galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunurken, beraberliği ise bulunmuyor. 

RAKİP KARAMANSPOR FK 17. SIRADA

Ispartaspor’un bugünkü rakibi Karamanspor FK ise; 9 maç sonunda 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyetle topladığı 7 puanla 17. sırada yer alıyor. 2. Lig Kırmızı Grupta Amedspor 25 puanla liderlik koltuğunda yer alırken, Kastamonuspor 21 puanla ikinci ve aynı puana sahip Ispartaspor ise averajla 3. Sırada bulunuyor. 

MAÇI SELİM 

ÖZEN YÖNETECEK

Öte yandan; Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu geçtiğimiz gün 2. Lig Kırmızı Grupta oynanacak 11. Hafta maçlarının Hakemlerini de açıkladı. Buna göre; Ispartaspor’un bugün sahasında saat 19.00’da oynayacağı Karamanspor FK maçını Diyarbakır Bölgesi Hakemlerinden Selim Özen yönetecek. Özen’in Yardımcılıklarını ise Muhammet Yıldız ve Recep Gündüz yapacak. Maçın 4. Hakemi ise yine Diyarbakır Bölgesinden Burak Kamalak olacak.


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °