Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor Bugün İskenderunspor’u Konuk Ediyor; Şimdi GALİBİYET Zamanı

Ispartaspor Bugün İskenderunspor’u Konuk Ediyor; Şimdi GALİBİYET Zamanı

ISPARTA 7.10.2023 15:25:00 0
Ispartaspor Bugün İskenderunspor’u Konuk Ediyor;  Şimdi GALİBİYET Zamanı

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ispartapor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde ligin orta sıralarında bulunan İskenderunspor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekip bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Atatürk Stadyumundaki maç saat 19.00’da başlayacak.

MAÇI KAZANMASI HALİNDE İKİNCİ

SIRAYA KADAR YÜKSELME DURUMU VAR

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve 6. Haftayı 68 Aksarayspor deplasmanından 2 – 1’lik mağlubiyetle ayrılarak üç puanla geçen, Ispartaspor bugün, grubun orta sıralarında yer alan ekiplerinden ve 11. Sırada bulunan İskenderunspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil – Pembeli takımda futbolcuların bu maçı kazanarak yükselişe devam etmeleri bekleniyor. Ispartaspor’un bu akşamki maçı kazanması halinde 4. Sıradan 2. Sıraya kadar yükselme durumu var. Zira, 2. Sıradaki Kastamonuspor ile 3. Sıradaki Somaspor yarın birbirleriyle karşılaşacaklar. 

İSKENDERUNSPOR

MAÇINI BEKLİYOR

Ispartaspor’un, bugün oynayacağı İskenderunspor hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürerek dün itibariyle tamamlayıp tesislerinde maç saatini beklemeye başladı.

Dün Atatürk Stadında Teknik Direktör Hakan Karaca yönetiminde ısınma koşusu ile başlayan antrenman daha sonra kuvvet ve kondisyon çalışması yapan ve antrenmanın son bölümünde bugün oynanacak olan İskenderunspor maçının taktiği üzerinde duruldu.

ISPARTASOPR 4. SIRADA

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ispartapor, bugüne kadar oynadığı 6 maç sonunda topladığı 12 puanla grupta dördüncü sırada bulunuyor. Yeşil –

Pembeliler bu maçlarda 4 galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunurken, beraberliği ise bulunmuyor. 

RAKİP İSKENDERUNSPOR 11. SIRADA

Ispartaspor’un bugünkü rakibi İskenderunspor ise; 5 maç sonunda 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle topladığı 7 puanla 11. sırada yer alıyor. 2. Lig Kırmızı Grupta Amedspor 16 puanla liderlik koltuğunda yer alırken, Kastamonuspor 13 puanla ikinci ve 12 puanlı takımlar Somaspor üçüncü, Ispartaspor ise dördüncü sırada bulunuyorlar. 

MAÇI BURAK

TAŞKINSOY

YÖNETECEK

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu geçtiğimiz gün 2. Lig Kırmızı Grupta oynanacak 7. Hafta maçlarının Hakemlerini de açıkladı. Buna göre; Ispartaspor’un bugün sahasında saat 19.00’da oynayacağı İskenderunspor maçını İstanbul Bölgesi Hakemlerinden Burak Taşkınsoy yönetecek. Taşkınsoy’un yardımcılıklarını ise Efe Kurtuluş ve Şafak Nalbantoğu yapacaklar. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Özer Özden olacak.

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °