Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor Bugün İnegölspor’u Konuk Ediyor; Şimdi GALİBİYET Zamanı

Ispartaspor Bugün İnegölspor’u Konuk Ediyor; Şimdi GALİBİYET Zamanı

SPOR 5.03.2023 09:36:00 0
Ispartaspor Bugün İnegölspor’u Konuk Ediyor;  Şimdi GALİBİYET Zamanı

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartapor, 30 günlük aranın ardından bugün kendi saha ve seyircisi önünde ligde küme düşmeme mücadelesi veren İnegölspor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekip bu zorlu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Atatürk Stadyumundaki maç saat 14.00’te başlayacak. Maç taraftarlara ücretsiz olacak. 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor bugün, grubun alt sıralarında bulunan ekiplerinden İnegölspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil – Pembeli takımda futbolcuların zor da olsa bu maçı kazanarak grupta üst sıralara tırmanmak istiyor. 

MAÇ ÜCRETSİZ 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in tüm biletleri satın alması ile taraftarların ücretsiz olarak izleme imkanı bulacağı Ispartaspor’un, bugün oynayacağı İnegölspor hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürerek dün itibariyle tamamlayıp tesislerinde maç saatini beklemeye başladı.

Dün Atatürk Stadında Teknik Direktör Hakan Yılmaz yönetiminde ısınma koşusu ile başlayan antrenman daha sonra kuvvet ve kondisyon çalışması yapan ve antrenmanın son bölümünde bugün oynanacak olan İnegölspor maçının taktiği üzerinde duruldu.

ISPARTASOPR 10. SIRADA

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartapor, bugüne kadar oynadığı 15 maç sonunda topladığı 22 puanla grupta beşinci sırada bulunuyor. Yeşil –

Pembeliler bu maçlarda 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyetle grupta 5. Sırada bulunuyor.

RAKİP AMEDSPOR 2. SIRADA

Ispartaspor’un bugünkü rakibi Amedspor ise; 22 maç sonunda 7 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 mağlubiyetle topladığı 29 puanla 10. sırada yer alıyor. 2. Lig Beyaz Grupta Amedspor 41 puanla liderlik koltuğunda yer alırken, Çorumspor aynı puanla ikinci ve 40 puanlı Erokspor üçüncü sırada bulunuyorlar.

GÖZLER YENİ 

TRANSFERLERDE

OLACAK

Öte yandan, Ispartaspor’un bugün yapacağı İnegölspor maçında gözler Yeşil – Pembeli yönetimin devre arasında yaptığı yeni transferlerde olacak. Yeni transferlerin bugünkü maçta nasıl bir performans gösterecekleri ise merakla bekleniyor. Taraftarlar, transferlerden özellikle gol yollarında etkili olmalarını ve bugünkü maçta mutlak gol bekliyor.

MAÇI HAKEM TANER 

TUNCER

YÖNETECEK

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu geçtiğimiz gün 2. Lig Beyaz Grupta oynanacak 23. Hafta maçlarının Hakemlerini de açıkladı. Buna göre; Ispartaspor’un bugün sahasında saat 14.00’te oynayacağı İnegölspor maçını Karabük Bölgesi hakemlerinden Taner Tuncer yönetecek. Tuncer’in yardımcılıklarını ise Ramazan Ufuk Avdaş ve Mehmet Dura yapacaklar. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mustafa Hakan Belder olacak. 

Maçın Hakemi Taner Tuncer’in bu zamana kadar 3. Lig maçları yönetmesi ve 2. Ligde ikinci defa 2. Lig maçı yani bugünkü maçı yönetecek olması ise Yeşil – Pembeli taraftarları endişelendiriyor. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °