Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Ispartaspor Başkanı Gültekin Özdemir’den İlk Açıklama; Kulübümüz İçin Her Türlü Fedakarlığı Yapmaya Hazırız

Ispartaspor Başkanı Gültekin Özdemir’den İlk Açıklama; Kulübümüz İçin Her Türlü Fedakarlığı Yapmaya Hazırız

ISPARTA 19.06.2023 17:48:00 0
Ispartaspor Başkanı Gültekin Özdemir’den İlk Açıklama;  Kulübümüz İçin Her  Türlü Fedakarlığı  Yapmaya Hazırız

Ispartaspor Kulübü Başkanı Gültekin Özdemir, Ispartaspor bu şehrin en büyük değeri ve marka yüzü olduğunu belirterek; “Şu dakika itibariyle gün birlik ve beraberlik günüdür. Biz her türlü fedakarlığı bu kulüp için yapmaya hazırız. İnanıyorum ki, tüm şehir takımımıza sahip çıkacak ve şehrimizin yüzünü güldürecektir” dedi. 

BAŞKAN ÖZDEMİR; “RABBİM

YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARMASIN” 

Geçtiğimiz Cumartesi günü kulüp binasında yapılan olağan genel kurul toplantısında göreve seçilen Gültekin Özdemir, ilk açıklamasını yaptı. Başkan Özdemir açıklamasında; “Büyük Ispartaspor taraftarları, değerli üyeler hoşgeldiniz. Kulübümüzün olağan genel kurulunu gerçekleştirip yeni sezona başlayacağız. Rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın.

“VAR GÜCÜMÜZLE 

MÜCADELE EDECEĞİZ”

Geçen sezon 2. Başkanlığını yaptığım kulübümüzün bu yıl Süleyman Kabalak başkanımızın sağlık sorunları dolayısıyla devam edemeyeceğini açıklaması üzerine kent büyüklerimiz ve Belediye başkanımız Şükrü Başdeğirmen önderliğinde kurulan yönetimimize beni bu makama layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Bizim sevdamız Isparta. Bu doğrultuda Isparta’mızın en büyük STK’sı olan Isparta 32 spor kulübü alt yapısı ve şehrimizde yapılan tüm spor faaliyetlerinde tüm yönetim olarak elimizden gelenin en iyisini yapmak adına tüm mücadeleyi ortaya koyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Var gücümüzle mücadele edeceğiz. 

“BİLGİÇ VE BAŞDEĞİRMEN 

BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR

EDİYORUM” 

Isparta 32 spor bu şehrin en büyük değeri ve marka yüzüdür. Bu kulübe bugüne kadar hizmet etmiş olan tüm başkanlara ve yönetim kurullarına can-ı gönülden teşekkür ederim. Bu kulübün bu lige gelmesinde en büyük rolü almış olan Devlet büyüğümüz Süreyya Sadi Bilgiç başkanımıza kulübümüzün en büyük destekçisi ve ayakta kalması için büyük çaba gösteren Şükrü başkanımıza teşekkürü bir borç biliyorum. 

“ISPARTASPORUMUZ İÇİN 

GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR”

Süleyman Kabalak bizim yönetimimizin onursal başkanıdır. Kendisi başkan olmasa bile bu kulübe hizmet vermeye devam edeceğini size, bizzat iletmemi istedi. Şu dakika itibariyle gün birlik ve beraberlik günüdür. Biz her türlü fedakarlığı bu kulüp için yapmaya hazırız. Ve herkesin de bu fedakarlığı yapacağına inanıyoruz. Tekrar ediyorum. Gün birlik günü tüm şehir takımımıza sahip çıkacak ve şehrimizin yüzünü güldürecek inşallah. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °