Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ispartaspor ARA TRANSFER’i Mi Bekliyor?

Ispartaspor ARA TRANSFER’i Mi Bekliyor?

SPOR 9.01.2023 19:16:00 0
Ispartaspor ARA TRANSFER’i Mi Bekliyor?

Ara Transfer Döneminin başlamasına sayılı günler kala Ispartaspor’da bugüne kadar sadece bir transfer gerçekleştirildi. Bu durum Yeşil – Pembeli yöneticilerin ‘Ispartaspor, Ara Transfer Dönemini mi bekliyor?’ Sorusunu gündeme getirdi. 

FUTBOLDA ARA TRANSFER DÖNEMİ 

NE ZAMAN BAŞLAYIP, NE ZAMAN BİTECEK?

Futbolda 2022 – 2023 Ara transfer dönemine ilişkin tarih araştırmaları, futbolseverler tarafından sorgulanıyor. Ligin ikinci transfer döneminde takımlarının hangi bölgelere takviye yapacağını merak eden taraftarlar, ikinci ara transfer dönemini bekliyor. Peki, ara transfer dönemi ne zaman başlayacak? Futbolda, ikinci ara transfer dönemi için geri sayım başladı. Yüz binlerce futbolsever tarafından beklenen transfer dönemi tarihleri, TFF tarafından yayımlanan takvim sonrasında belli oldu. İşte ayrıntılar.

İLK TRANSFER DÖNEMİ

8 EYLÜL'DE SONA ERDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından, 2022 – 2023 futbol sezonunda birinci transfer ve tescil döneminin 17 Haziran 2022 tarihinde başlayıp, 8 Eylül 2022 tarihinde sona erdi. 

İKİNCİ TRANSFER

DÖNEMİ NE ZAMAN?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada, futbolda ikinci transfer ve tescil döneminin ise 12 Ocak 2023 tarihinde başlayıp, 8 Şubat 2023 tarihinde sona ermesine karar verildiği bildirildi. Buna göre, ikinci transfer dönemi 12 Ocak Perşembe günü başlayacak. 

ISPARTASPOR ARA 

TRANSFER’İ Mİ BEKLİYOR?

Öte yandan, Futbolda Ara Transfer döneminin başlamasına sadece üç gün kaldı. Ispartaspor ise bu dönemle ilgili olarak bugüne kadar sadece bir transfer gerçekleştirdi o da orta saha oyuncusu Erkan Süer. Yeşil – Pembelilerde bu futbolcunun dışında transferi bulunmaması ‘Ispartaspor, ara transferi mi bekliyor?’ sorusunu gündeme getirdi. 


Anahtar Kelimeler: Ispartaspor TRANSFER’ Bekliyor?
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °