Bugün, 22 Mayıs 2024 Çarşamba

Ispartaspor, 40 Gün Sonra Gol Atabildi; 6 Hafta Sonra İLK GOL!!!

Ispartaspor, 40 Gün Sonra Gol Atabildi; 6 Hafta Sonra İLK GOL!!!

SPOR 10.11.2022 21:16:00 0
Ispartaspor, 40 Gün Sonra Gol Atabildi;  6 Hafta Sonra  İLK GOL!!!

Ligde en son golünü 1 Ekim tarihinde Isparta’da oynanan 24 Erzincanspor’a atan Ispartaspor, tam 40 gün sonra Gol Atabildi. Yeşil – Pembeli ekip bugün oynadığı Kupa maçında Hüseyin Afkan ile 6 hafta sonra gol ile tanıştı!

 

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden ancak, ligde çok kötü günler geçiren Ispartaspor hihayet 40 gün sonra gol atabilme becerisini (!) gösterdi.

 

Bilindiği gibi, Ligde haftalardır çok kötü bir futbol oynayan ve puan durumunda da bu nedenle küme düşme potasının içine demir atan Ispartaspor, en son bundan 40 gün önce diğer bir deyişle 6 hafta önce kendi saha ve seyircisi önünde 24 Erzincanspor’a gol atmaya muvaffak olabilmişti. O maçta Yeşil – Pembeli ekip, 83. Dakikada Berke’nin attığı golle sahadan 1 – 0 galip ayrılmayı başarabilmişti. Bu maçın ardından ise Yeşil – Pembeli ekip; Menemenspor ile sahasında 0 – 0 berabere kalırken, Düzcespor ve Arnavutköy Belediyespor’a 1 – 0’lık skorlarla, Somaspor’a 2 – 0’lık skorla ve Ş. Urfaspor’a ise 3 – 0’lık skorla mağlup olmuş ve bu maçların hiç birinde gol atma becerisi gösterememişti.

ISPARTASPOR’DA GOL

ATACAK FUTBOLCU YOK!

Bu da Ispartaspor’da forvet olmadığı veya olsa da gol atacak becerisi olan futbolcuların olmamasını ortaya koymuştu.

GERİSİ GELİR İNŞAALLAH

Ispartaspor’un haftalar sonra bugünkü maçta dişe dokunur ve kayda değer bir futbol oynaması ilerisi için küçük de olsa bir umut oldu. Takımdaki bu küçük düzelmenin Nazilli Belediyespor maçında alınacak galibiyetle büyüyerek devam etmesi bekleniyor.

 


Anahtar Kelimeler: Ispartaspor Sonra Atabildi; Hafta Sonra !!!
Çarşamba 26 ° / 14.9 °
Perşembe 26.2 ° / 10.9 °
Cuma 20.7 ° / 10.3 °