Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Ispartaspor Zorlu Kestel Deplasmanında

Ispartaspor Zorlu Kestel Deplasmanında

SPOR 5.10.2019 14:31:00 0
Ispartaspor
Zorlu
Kestel
Deplasmanında
Ispartaspor, yarın deplasmanda Antalya ekibi Kestelspor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekip, bu son derece önemli maçı kazanarak ligdeki şampiyonluk yolunda zirve yarışına dahil olmak istiyor. Yarın Kestel İlçe Stadındaki maç saat 15.00’te başlayacak.
 
ISPARTASPOR DEPLASMANDAKİ
İLK GALİBİYETİNİ ALMAK İSTİYOR
Geçen haftayı kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlikspor (MAKÜspor) maçını zor da olsa kazanarak haftayı üç puanla kapatan Ispartaspor, gözünü bu hafta sonu yani yarın deplasmanda oynayacağı Alanya – Kestelspor maçına çevirdi. Bilindiği gibi; Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor ligin ikinci maçını Isparta Atatürk Stadyumunda komşu il Burdur’un ekibi MAKÜspor takımı ile yaparak sahadan 3 - 2’lik galibiyetle ayrılmıştı. Yeşil – Pembeli ekip, grupta 3. Haftaya girilirken 4 puan ve (+1) averajla puan durumunda 3. Sırada bulunuyor. Ispartaspor’un rakibi Kestelspor ise, ligin ilk iki haftasında bir beraberlik ve bir mağlubiyet alıp 1 puan toplayarak ligin 12. Sırasında bulunuyor.
ISPARTASPOR İÇİN ÇOK
ÖNEMLİ BİR MAÇ
Bilindiği gibi; üç sezondur şampiyon olamayan ve dördüncü sezona da ‘Mutlak Şampiyonluk’ parolasıyla giren Ispartaspor, ilk iki haftada aldığı bir beraberlik ve bir galibiyetle topladığı 4 puanla ligin 3. Sırasında yer alıyor. Ispartaspor’un tekrar şampiyonluk potasına girerek grupta zirve mücadelesi vermesi için yarınki maçı mutlak surette alması gerekiyor. Dolayısıyla, yarınki maç Ispartaspor için liderliğe kadar yükselmesi adına bir kader haftası ve kader maçı olacak. Yeşil – Pembeli ekip, ya bu maçı alıp şampiyonluk adaylarından birisi olduğunu gösterecek.
TÜM HAZIRLIKLAR
GALİBİYET ÜZERİNE YAPILDI
Ispartaspor, geçtiğimiz Salı günü sabah toplanarak Teknik Direktör Tarık Söyleyici nezaretinde çalışmaya başlayarak çalışmalarını dünkü son antrenmana kadar sürdürdü. Takım bugün sabah saatlerinde Alanya’ya hareket ederek Alanya’da konaklayacağı otele yerleşerek maç saatini beklemeye başlayacağı bildirildi.
MAÇ YARIN SAAT
15.00’TE BAŞLAYACAK
Kestelspor – Ispartaspor maçı yarın Kestel Milli Egemenlik Stadında oynanacak ve karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.
MAÇI BERK
SİPAHİ YÖNETECEK
Ispartaspor’un yarın deplasmanda yapacağı Kestelspor maçını İzmir Bölgesi hakemlerinden Berk Sipahi yönetecek. Sipahi’in yardımcılıklarını ise; yine aynı bölge hakemlerinden Ersin Azkaç ve Doğukan Türkeş yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise yine İzmir bölgesinden Rahmi Fatih Ant.
 
BAL 3. HAFTA MAÇ PROGRAMI:
Kestelspor – Ispartaspor
Ortaca Belediyespor – Manavgat Belediyespor
Sarayönü Belediyespor – Kepez Belediyespor
Çal Belediyespor – Bucak Belediye Oğuzhanspor
Akşehirspor – Konya Ereğlispor 
Burdur MAKÜ Gençlikspor – Denizli Sarayköyspor
Karaman Belediyespor – Yatağanspor
 

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °