Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor, Zorlu Erokspor Maçına Çıkıyor; Finali Şimşek Getirecek

Ispartaspor, Zorlu Erokspor Maçına Çıkıyor; Finali Şimşek Getirecek

ISPARTA 19.05.2021 14:49:00 0
Ispartaspor, Zorlu Erokspor Maçına Çıkıyor; 
Finali 
Şimşek 
Getirecek
Ispartaspor, bugün 3. Lig Yükselme Play – Off yarı final ikinci maçında Esenlar Erokspor ile İstanbul’da karşılaşacak. Esenler Stadı’ndaki maç saat 20.30’da başlayacak. Tam bir taktik savaşının yaşanacağı maçta Teknik Direktör Hakan Şimşek’in takıma vereceği teknik ve taktikler ile motivasyon hayati önem taşıyacak.
 
TAM BİR TAKTİK SAVAŞI OLACAK
Tam bir satranç tahtası üzerinde, iki tarafında bol hamleli maçlarında sevinen tarafın kim olacağı, büyük bir merak konusu. Yeşil – Pembeli ekibimizin Teknik Direktörü Hakan Şimşek, İstanbul ekibinden turu söküp almak için 120, belki de daha fazla bir süreli birkaç plan hazırladı.
RAKİPTE EKSİK VAR MI?
Ispartaspor’da bugünkü yarı final maçı için konakladığı otelde bekleme süreci devam ediyor. Esenler Erokspor ile bugün deplasmanda son derece zorlu bir maç yapacak olan Yeşil – Pembelilerde eksik yok. Hedef ilk etapta galibiyetle tamamlanacak veya gollü berabere tamamlanacak bir 90 dakika, belki de daha uzun bir sürenin ardından final biletini cebe koymak. Ispartaspor’da eksik yok, konuk ekipte ise 2 – 3 futbolcunun Covid – 19 olduğu iddia ediliyor. Diğer taraftan Isparta’daki ilk maçta sakat olduğu için takımdaki yerini alamayan Gaffar’ın ise bugünkü maçta oynayıp oynamayacağı ise maç saatinde belli olacağı öğrenildi. Bugünkü maç 20.30’da başlayacak.
ISPARTASPOR’DAN YÜKSEK
 MÜCADELE BEKLENİYOR
Bugünkü yarı final rövanş maçında Yeşil – Pembeli ekipte gözler ve dikkatler bu kez sadece futbolcularda değil, Teknik Direktör Hakan Şimşek’te da olacak. Tecrübeli futbolculardan kurulu rakibi karşısında ekibine tam konsantrasyon, yüksek mücadele ve akıllı futbol talimatı veren Teknik Patron Şimşek’in hem sahaya süreceği kadro, hem de oyun planı Isparta’da spor kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. Teknik Direktör Şimşek’in İstanbul ekibi karşısında farklı sürprizler hazırladığı belirtiliyor. Hakan Şimşek’in ekibi ile birlikte en doğru taktik ve kadrolarla mücadele edip, güçlü rakibini ekarte edip finale çıkması bekleniyor. Bu konuda heyecan dorukta. Nefesler tutulmuş duruda.
 
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °