Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor Yarın İçel İdman Yurdu Deplasmanında; Zor Maç

Ispartaspor Yarın İçel İdman Yurdu Deplasmanında; Zor Maç

ISPARTA 10.02.2021 10:47:00 0
Ispartaspor Yarın İçel İdman Yurdu Deplasmanında; 
Zor 
Maç
Ispartaspor yarın deplasmanda kendisi gibi üst sıralara oynayan İçel İdman Yurduspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil – Pembeli ekip, son derece zorlu geçecek karşılaşma için hazırlıklarını tamamlayıp dün Mersin’e gitti.
 
 
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor, geçtiğimiz hafta evinde aldığı Batman Petrolspor galibiyetinin ardından hem galibiyet serisine başlamak istiyor hem de puan durumunda bir üst sırada bulunan rakibini mağlup ederek Isparta’ya galibiyetle dönmek istiyor.
ISPARTASPOR KAZANIRSA PUAN
DURUMUNDA RAKİBİNİN ÜZERİNE ÇIKACAK 
Ispartapor, ligin 19’uncu haftasında deplasmanda İçel İdman Yurduspor ile karşı karşıya gelecek. İlk devrede rakibi ile Isparta’da 0 – 0 golsüz berabere kalan Yeşil – Pembeliler bu defa deplasmanda galibiyete ulaşarak rakibinin üzerine çıkmak için mücadele verecek.
YENİ TRANSFERLER
BAŞARILI OLABİLECEK Mİ?
Şuanda Play – Off hattında bulunan 3’üncü sıradaki rakibi karşısında 3 puanı hedefleyen Yeşil – Pembeliler, Mersin temsilcisi karşısına kalede Murat Can Yıldız, Kaan Dorak, Semih Üstün, Emir Kaan Gültekin, Serdar Ümit Deniz, Efşan Geçgin, Kadir Turhan, Nurettin Çakır, Mustafa Diler, Kerem Pala ve Emre Fırtına ilk 11’i ile çıkması bekleniyor. Bilal Çebi gibi diğer yeni transferlerin ise maça sonradan dahil olacağı belirtildi.
MAÇ MERSİN STADYUMUNDA
SAAT 13.00’TE BAŞLAYACAK
İçel İdman Yurduspor – Ispartaspor maçı Mersin Stadı’nda oynanacak müsabaka 11 Şubat Perşembe günü yani yarın saat 13:00’da başlayacak. Mücadeleyi Rize Bölgesi’nden Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını ise Gümüşhane Bölgesinden Bülent Korkmaz ve Ordu Bölgesinden Metin Yalçın yapacaklar.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °