Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ispartaspor’un Afyon Kampı Sona Erdi; Takım Şehre Döndü

Ispartaspor’un Afyon Kampı Sona Erdi; Takım Şehre Döndü

SPOR 23.08.2022 16:43:00 0
Ispartaspor’un Afyon Kampı Sona Erdi; 
Takım 
Şehre 
Döndü
Ispartapor, yeni sezon hazırlıklarının 2. etabı olan Afyon kampını dün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı ve şehre döndü. Yeşil – Pembeli ekip, bugünden itibaren ise hafta sonu ligin ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Amedspor maçı hazırlıklarına başladı.
 
ISPARTASPOR’UN AFYON
KAMPI SONA ERDİ
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap kampını kendi tesislerinde yapan Ispartaspor’un 15 Ağustos’ta başladığı Afyon kampı dün sabah saatlerinde yapılan son antrenmanla sona erdi. Teknik Direktör Yusuf Şimşek gözetimindeki idman 1 saat sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda dayanıklılık çalışmalarıyla tamamlandı.
TAKIM ŞEHRE DÖNDÜ
Yeşil – Pembeli ekip, hazırlık maçları programı çerçevesinde önceki gün yaptığı üçüncü ve son hazırlık maçının ardından dün Afyon’daki kampını tamamlayarak şehre döndü. Yeşil – Pembeli ekip, 23 Ağustos Salı gününden yani bugünden itibaren yeni sezonun ilk maçı olan Amedspor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.
3 HAZIRLIK
MAÇI YAPTI
Ispartaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında birisi kendi tesislerinde yaptığı kampın sonunda diğer ikisi ikinci etap kamp yaptığı Afyon’da olmak üzere toplam 3 karşılaşma yaptı ve bu karşılaşmaların ikisinden galibiyetle, birinden de beraberlikle ayrıldı.  

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °