Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Ispartaspor, Üçüncü Hazırlık Maçında Galibiyette; Siftah Yaptı

Ispartaspor, Üçüncü Hazırlık Maçında Galibiyette; Siftah Yaptı

SPOR 22.08.2021 07:40:00 0
Ispartaspor, Üçüncü Hazırlık Maçında Galibiyette; 
Siftah 
Yaptı
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Ispartaspor, üçüncü hazırlık maçında Ergene Velimeşespor ile karşılaştı. Yeşil – Pembeli ekip, Afyon’da oynanan maçta Taner’in attığı golle sahadan 1 – 0 galip ayrılarak hazırlık maçlarındaki ilk galibiyetini aldı.
 
ISPARTASPOR HAZIRLIK
MAÇINDAN GALİBİYETLE AYRILDI
5 Eylül’de başlayacak 2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil edecek olan Ispartaspor’da ikinci etap kampı sürüyor. Tesislerinde gerçekleştirilen kamp çerçevesinde Yeşil – Pembeli ekipte hazırlık maçlarına devam ediliyor.
YEŞİL – PEMBELİ EKİP
VELİMEŞESPOR’U YENMEYİ BAŞARDI
Bu doğrultuda, Ispartaspor, üçüncü hazırlık maçını dün yaptı. Ispartaspor gibi 2. Ligde ancak Kırmızı Grupta bulunan takımlardan Ergene Velimeşespor ile karşılaşan Yeşil – Pembeli ekip, sahadan 1 – 0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı.
ISPARTASPOR’ÜN YÜZÜ
ÜÇÜNCÜ MAÇTA GÜLDÜ
Dün saat 17.00’de Afyon Antrenman Sahasında başlayan karşılaşmada takımlar karşılıklı ataklarla rakip kalelerde gol aradılar. İki takımdan aradığı gole kavuşan Ispartaspor oldu ve Yeşil – Pembeli ekip Taner’in kaydettiği golle 1 – 0 göne geçti. Karşılaşma da bu golle ve skorla sona erdi.
ISPARTASPORLU FUTBOLCULAR
OYUNLARIYLA GÖZ DOLDURDU
Yeni sezon öncesi birçok takımdan oyuncuları kadrosuna katan Ispartaspor, Serik Belediyespor ve Batman Petrolspor maçlarının ardından üçüncü hazırlık maçında dün Ergene Velimeşespor ile karşı karşıya geldi. Teknik Direktör Tarık Söyleyici yönetiminde sezona iyi bir giriş yapmak isteyen Yeşil – Pembelilerde Teknik Patron Söyleyici, dünkü maçta futbolcularının durumlarını deneme imkanı buldu.
4. HAZIRLIK MAÇI ISPARTA’DA
Bilindiği gibi; Bu sezon 2.Lig’de mücadele edecek olan Ispartaspor’da daha önce yapılan açıklanan hazırlık maçı programı çerçevesinde Ispartaspor 4. Hazırlık maçını Clup Africain ile yapacak. Isparta Atatürk Stadyumunda 24 Ağustos Salı günü oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak.

Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °