Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor, Üçüncü Hazırlık Maçında; FARKLI Kazandı

Ispartaspor, Üçüncü Hazırlık Maçında; FARKLI Kazandı

SPOR 22.08.2022 11:51:00 0
Ispartaspor, Üçüncü Hazırlık Maçında; 
FARKLI
Kazandı
Yeni Sezon hazırlıklarını Afyon’da yaptığı kampla sürdüren ve bugüne kadar yaptığı iki hazırlık maçında da gol atmakta zorlanan Ispartaspor, dün yaptığı üçüncü hazırlık maçında farka gitti. 3. Lig 2. Grup takımlarından Darıca Gençlerbirliği takımını 3 – 0 mağlup eden Yeşil – Pembeli ekipte golleri Ömer Çiçek, Musa Nizam ve Hüseyin Afkan kaydetti.
 
LİG HAFTASINA GİRDİK
2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, lig öncesi üçüncü hazırlık maçında 3. Lig 2. Grup’ta Kocaeli temsilcilerinden Darıca Gençlerbirliği takımını farklı mağlup etti. Bilindiği gibi, Yeşil – Pembeliler 13 Ağustos’ta Isparta’da oynadıkları ilk hazırlık maçında Karaman FK takımını Cem Özdemir’in penaltıdan attığı golle 1 – 0 mağlup etmiş, 18 Ağustos’ta Afyon’da yaptığı ikinci hazırlık maçında Kuşadası Gençlikspor takımıyla 0 – 0 berabere kalmıştı.
YEŞİL – PEMBELİLER BU
DEFA ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI
İlk iki maçta rakiplerine gol atmakta oldukça zorlanan Ispartaspor’un dünkü maçta 3 gol birden atması Yeşil – Pembeli taraftarlarda büyük sevinç yarattı. 28 Ağustos’ta başlayacak olan lig için son haftanın içine girilirken, sezon hazırlıklarına devam eden ve bugün itibariyle Afyon kampını tamamlayıp Isparta’ya dönecek olan Ispartaspor, dün kamp yaptığı antrenman sahasında hazırlık sürecinin son maçını 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği takımıyla yaptı. Saat 20.00'de başlayan karşılaşmada Yeşil – Pembeli ekip, ilk iki hazırlık maçının aksine dünkü maçta üstün bir futbol ortaya koydu ve bunun semeresini de attığı gollerle gördü. Ispartaspor, üçüncü hazırlık maçından Ömer Çiçek, Musa Nizam ve Hüseyin Afkan’ın attığı gollerle 3 – 0 galip ayrıldı.
GOLLER ÖMER ÇİÇEK, MUSA NİZAM
VE HÜSEYİN AFKAN’DAN GELDİ
Ispartaspor maçta golü erken buldu. Yeşil – Pembeliler adeta maça golle başladı. Maçın 7. Dakikasında gol perdesini Ömer Çiçek adarken Ispartaspor 1 – 0 öne geçti. Maçın ilk yarısının uzatma dakikalarında sahneye bu defa Musa Nizam çıktı ve attığı golle durumu 2 – 0 yaptı. Bu skor aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu. Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan Ispartaspor, maçın 54. Dakikasında bu defa Hüseyin Afkan’ın ayağından kazandığı golle durumu 3 – 0 yaptı. Maçta başka gol olmadı ve karşılaşma Ispartaspor’un 3 – 0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
AFYON KAMPI
SONA ERDİ
Yeşil – Pembeli ekip, hazırlık maçları programı çerçevesinde dün yaptığı üçüncü ve son hazırlık maçının ardından bugün Afyon’daki kampını tamamlayarak şehre dönecek. Yeşil – Pembeli ekip, 23 Ağustos Salı gününden yani yarından itibaren yeni sezonun ilk maçı olan Amedspor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayacak.

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °