Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici Uşakspor Maçını Değerlendirdi; İyiye Gidiyoruz Daha da İyi Olacağız

Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici Uşakspor Maçını Değerlendirdi; İyiye Gidiyoruz Daha da İyi Olacağız

SPOR 18.10.2021 18:24:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici Uşakspor Maçını Değerlendirdi;
İyiye Gidiyoruz 
Daha da 
İyi Olacağız
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, takım oyunu olarak her geçen gün iyiye gittiklerini belirterek; “Oyuncularım maç boyunca takım disiplininden kopmayarak takım ruhunu sahaya yansıttılar. İyi gidiyoruz ama daha da iyi olacağız inşallah. Uşakspor maçında hakem nizami golümüzü vermiş olsaydı maç daha farklı biterdi” dedi.
 
İlimizi 2. Lig Beyaz Grupta temsil eden ve ligin 8. Haftasında deplasmanda oynadığı zorlu maçta Uşakspor’u Şamil Başaran’ın 45+2. Dakikada attığı golle 1 – 0 mağlup etmeyi başaran Ispartaspor’da yüzler gülüyor.
TEKNİK PATRON SÖYLEYİCİ; “İYİ
GİDİYORUZ, DAHA İYİ OLACAĞIZ”
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, dün akşam Uşak 1 Eylül Stadyumunda yaptıkları Uşakspor maçını değerlendirdi. Teknik Patron Söyleyici, takımım tüm yönleriyle etkili bir oyun ortaya koyduğunu, bundan son derece memnuniyet duyduğunu söyledi. Söyleyici; “Futbolcularım maçın başından sonuna kadar basarak oynadılar. Rakibe pozisyon fırsatı vermediler ve maçı da ilk yarının sonunda attığımız golle kazanmayı başardık.
“FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM”
Dünkü maçta 90 dakika boyunca iyi bir futbol ortaya koyan ve daha da önemlisi takım disiplininden kopmayın takım ruhuyla hareket eden tüm futbolcularımı kutluyorum. Ortaya konulan futboldan memnunum” dedi.
“HAKEM NİZAMİ
GOLÜMÜZÜ İPTAL ETTİ”
Maçın 34. Dakikasında son derece nizami bir gol atmalarına rağmen atılan golün ofsayt gerekçesiyle iptal edildiğini ifade eden Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici; “Aslında maçta 10 dakika daha önce galip duruma geçmiştik. Ancak, maçın 34. Dakikasında attığımız ofsayt ile alakası olmayan ve son derece nizami gol, maalesef yan hakemin ofsayt bayrağı kaldırmasıyla gol olarak kabul edilmedi. Bu golün iptaline hiçbir anlam veremedim. Ama neyse ki, nizami golümüzün iptal edilmesinin ardından 10 dakika içinde bir daha gol attık ve sahadan galip ayrılmasını bildik. Eğer attığımız o ilk gol de kabul olsaydı maçı daha farklı kazanabilirdik. Sonuçta, bir haftayı da galibiyetle tamamladık ve biz emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Bundan sonra önümüzdeki Kırşehir maçına bakıyoruz” açıklamasında bulundu.
“TARAFTARLARIMIZI
STADYUMA BEKLİYORUM” 
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici, değerlendirmenin sonunda ise, taraftarların bir takım için son derece büyük önem taşıdığını belirterek, “Bilindiği gibi taraftarlarımız Pendikspor maçında tribünleri doldurarak ve 90 dakika boyunca takımımıza destek vererek bize büyük destek oldular. Kendilerine o maç için teşekkür ediyorum. Ancak, o maçta şansız bir şekilde yediğimiz gol nedeniyle mağlup olduk. Şimdi önümüzde Kırşehir Belediyespor maçı var. Bu maç da bizim için çok önemli ve kazanmamız gereken bir maç. Bu nedenle ben tüm taraftarlarımızın Cumartesi günü saat 19.00’da Isparta Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Kırşehir Belediyespor maçında da tribünlerin tıklım tıklım doldurmalarını ve bize destek vermelerini istiyor ve bekliyorum” dedi.
 
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °