Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici’den; Vefa Örneği

Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici’den; Vefa Örneği

ISPARTA 29.08.2021 16:09:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici’den; 
Vefa 
Örneği
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici vefa konusunda farkını bir kez daha gösterdi. Söyleyici, Ispartaspor’un 1967’den itibaren yedi yıl aralıksız malzemeci ve masörlüğünü yapan Erol Gülatan’ı evinde ziyaret etti.
 
Yeşil – Pembeli kulübün kuruluş yıllarında efsane ve sembol ismi olan ve aynı zamanda Meclis üyesi Sezgin Gülatan’ın da Amcası olan Erol Gülatan yaşlı ve rahatsızlıkları var. Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici tarafından ziyaret edilen Gülatan, bu ziyaretten büyük memnuniyet duydu.
SÖYLEYİCİ; “EROL ABİMİZ
KULÜBÜMÜZÜN HERŞEYİ İDİ”
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Teknik Direktör Söyleyici; “Erol abimiz Ispartaspor’un efsanesidir. O yıllarda futbolcularımıza hayat verdi. Bütün sporcularımızın da onu örnek alarak, formayı terletmesini istiyoruz. Bu yüzden o, 50 yıl önce sahaların çimlerinden meyve ağaçlarına, altyapı binasından tesislerde konaklayan genç sporcuların ihtiyaçlarına kadar her konuyla yakından ilgilenmişti.
“GEÇMİŞ OLSUN”
Kendisi şuanda yaşlılığa bağlı olarak bir takım rahatsızlıklar yaşıyor. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyor. Allah şifasını versin diyorum” dedi.
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °