Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici Beyaz Grubu Değerlendirdi; Biz Kendi İşimize Bakacağız

Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici Beyaz Grubu Değerlendirdi; Biz Kendi İşimize Bakacağız

ISPARTA 14.07.2021 06:48:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Tarık Söyleyici Beyaz Grubu Değerlendirdi; 
Biz 
Kendi İşimize
Bakacağız
TFF’de çekilen kuralar sonucunda Ispartaspor’un yeni sezonda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edeceğinin belirlenmesinin ardından, Yeşil – Pembeli Takımın Teknik Patronu Tarık Söyleyici’den ilk değerlendirme geldi. Söyleyici; “Diğer takımlar bizi ilgilendirmiyor, biz kendi işimize bakacağız” dedi.
 
Bilindiği gibi, gelecek sezon 2. Ligde mücadele edecek olan takımların grupları önceki gün Türkiye Futbol Federasyonu Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde saat 13.00’te düzenlenen kura çekimiyle belirlenmiş ve Ispartaspor Beyaz Grupta yer almıştı.
TEKNİK PATRON SÖYLEYİCİ
GRUBU DEĞERLENDİRDİ
Spor Toto 2. Lig’de önceki gün çekilen grup kuraları sonucunda Beyaz grupta 19 takımla birlikte mücadele edecek olan Ispartaspor’da Teknik Direktör Tarık Söyleyici grubu değerlendirdi.
SÖYLEYİCİ; “GÜÇLÜ TAKIMLARIN
YER ALDIĞI BİR GRUPTAYIZ ANCAK…”
Teknik Patron Söyleyici, rakiplerinin kendilerini fazla ilgilendirmediğini fakat güçlü takımların yer aldığı bir gruba düştüklerini kaydetti. Söyleyici; “Grubumuza baktığımızda güçlü takımların yer aldığı grupta yer aldığımızı görüyoruz. Ancak, bizde güçlü bir takım kuracağız. Diğer takımların neler yaptığı bizi ilgilendirmiyor, kendi işimize bakacağız.
“AMACIMIZ, LİGE GÜÇLÜ
BİR TAKIMLA GİRMEK”
Öncelikle ben yeni sezonun şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hedefimiz ilk önce takımı oluşturmak. Ekonomik boyutlarını da düşünmek zorundayız. Biz ligde zor da olsa terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Sonuna kadar gitmek için savaşacağız. Yapılanma içerisindeyiz. Yeni ve güçlü bir takım kurma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Transferlerimiz devam ediyor. Bu konuda bugüne kadar olduğu gibi ince eleyip sık dokuyacağız ve ekonomik şartlarımıza uygun isimleri kadromuza katacağız. Amacımız ve hedefimiz ligde en iyi sonuçları alarak şehrimizin tek profesyonel takımını en iyi yerlere çıkarmaktır” dedi.   

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °