Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek’ten Kupa Kurası Değerlendirmesi; Elimizden Geleni Yapacağız

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek’ten Kupa Kurası Değerlendirmesi; Elimizden Geleni Yapacağız

SPOR 22.10.2022 08:45:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek’ten Kupa Kurası Değerlendirmesi; 
Elimizden 
Geleni 
Yapacağız
Ziraat Türkiye Kupasında İstanbul ekibi Tuzlaspor ile eşleşen Ispartaspor’un Teknik Direktörü Hakan Şimşek, maçı deplasmanda oynayacak olmalarının kendileri için bir handikap olduğunu belirterek; “Ancak, biz bir üst tura çıkmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
 
Ziraat Türkiye Kupası kuraları dün çekildi. Kupaya 4. Turdan katılan Ispartaspor,  İstanbul ekibi Tuzlaspor takımı ile eşleşti. İstanbul’da oynanacak maçın günü ve saati ise henüz netleşmedi.
ŞİMŞEK; “KEŞKE GALATASARAY
VEYA BEŞİKTAŞLA EŞLEŞSEYDİK”
Ispartaspor olarak arzularının Kupada Galatasaray, Beşiktaş gibi büyük takımlarla eşleşmek olduğunu ifade eden Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, takımın Ziraat Türkiye Kupasında Tuzlaspor ile eşleşmesini değerlendirdi. Şimşek; “Keşke Galatarasay veya Beşiktaş gibi büyük takımlarla eşleşseydik ve maçı da Isparta’da oynasaydık. İşte o zaman Ispartalı sporseverlerimize büyük takım izletme imkanı bulmuş olurduk. Ancak, olmadı ve 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor ile eşleştik ve maçı da seri başı olmadığımız için rakip takımın sahasında yani İstanbulda oynayacağız.
“TURU GEÇMEK İÇİN
ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Tabiki amacımız ve tek hedefimiz rakibimizi deplasmanda da olsa yenerek bir üst tura çıkmaktır. Bu konuda elimizden geleni yapacağız” dedi.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °