Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek’ten İlk Değerlendirme; İyiyiz Daha İyi Olacağız…

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek’ten İlk Değerlendirme; İyiyiz Daha İyi Olacağız…

SPOR 2.10.2022 14:00:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek’ten İlk Değerlendirme; 
İyiyiz
Daha İyi 
Olacağız…
HABER: Yunus ÖZLER – ÖZEL ROPÖRTAJ
Hafta içinde göreve gelen ve dün akşam ilk resmi maçına çıkan Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek’ten Erzincanspor maçının ilk değerlendirmesi geldi. Göreve geldiğinde takımın kondisyonunun çok kötü olduğunu ifade eden Teknik Patron Şimşek; “Üç günde futbolcu kardeşlerimi bu maça en iyi şekilde hazırlamanın gayreti içinde oldum. Futbolcularım da beni iyi anlamışlar ki, daha ilk maçımda çok güzel bir oyunla hak ettiğimiz galibiyeti elde ettik” dedi.
 
TFF 2. Lig Beyaz Grupta küme düşme potasının içinde yer almak istemeyen ve hemen yukarılara çıkmak için çaba sarfeden Ispartaspor, dün kendi saha ve seyircisi önünde 24Erzincanspor ile karşı karşıya geldi. Isparta Atatürk Stadında saat 19.00’da başlayan maç, aynı zamanda Teknik Direktör Hakan Şimşek’in de ilk sınavı olma özelliği taşıyordu.
HAKAN ŞİMŞEK
GÖREVİNE YİNE
GALİBİYETLE BAŞLADI
Bilindiği gibi, sezon başından bu yana başarısız sonuçların alınmasının ardından Ispartaspor’da geçtiğimiz Salı günü Teknik Heyet değişikliğine gidilmiş ve Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile yollar ayrılarak yerine memleketin çocuğu Hakan Şimşek getirilmişti. Şimşek, daha ilk maçında dün akşam oynanan ve son derece zorlu geçen 24Erzincanspor maçını kazanarak iki yıl önce göreve geldiğinde yaptığı gibi yine kendisine verilen görevin ilk sınavını başarıyla geçti.
ŞİMŞEK; “EKSİKLERİMİZİ KISA
ZAMANDA GİDERECEĞİZ”
Dün akşam Atatürk Stadında oynanan ve Ispartaspor’un 85. Dakikada Berke Demircan’ın kaydettiği golle 1 – 0 kazandığı 24Erzincanspor maçını medya32’den Yunus Özler’e değerlendiren Ispartaspor’un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Hakan Şimşek, takımda kondisyon eksikliği başta olmak üzere bir takım eksiklerin olduğunu ancak, bunları kısa zamanda gidererek ligde daha iyi yerlere geleceklerini söyledi.
“İYİYİZ AMA BU YETMEZ,
DAHA İYİ OLACAĞIZ”
‘İyiyiz ama bu yetmez, daha iyi olacağız” diyen Teknik Patron Hakan Şimşek; “Bilindiği gibi, ben bu memleketin çocuğuyum. Burada doğdum ve burada yaşıyorum. Şehrimizin profesyonel takımı Ispartaspor için de her zaman görev yapmaya hazır olduğu her zaman deklare ettim. Genelde takım kötü duruma düştüğü zamanlarda ise göreve getirildim. Bundan hiçbir zaman hicap duymuyorum ve asla da duymayacağım. Benim görevim, bana bu görevi layık görenlere yani yönetimimize, taraftarımıza en iyi şekilde yerine getirebilmektir. Bu defa da böyle oldu ve geçtiğimiz Salı günü, Ispartaspor’umuzda Teknik Direktörlük görevi şahsıma tevdi edildi. Çarşamba günü itibariyle takımı antrenmanlara çıkarmaya başladım. Önümüzde son derece zorlu 24Erzincanspor maçı vardı. Hatta, maç Cumartesi günü oynanacağı için de önümüzde sadece 3 gün vardı. Rakibimiz 13 puanla liderle aynı puanda ikinci sırada bulunuyordu. Hatta 2 gol averajla ikinci sırada bir şekilde Isparta’ya geldi.
“RAKİBİMİZE KALEMİZDE
POZİSYON VERMEDİK”
Biz bu maçın çok zorlu geçeceğini biliyorduk. Zira, rakibimiz bizim takım maliyetimizin hemen hemen üç katı. Kaliteli ayakları var. Ama biz de Ispartaspor’duk ve rakibimize asla boyun eğmeyeceğimizi, futbolcularıma canla başla mücadele etmelerini, dişe – diş, kora – kor mücadele etmelerini aşıladım maç gününe kadar. Sağolsun futbolcularım verdiğim takdik ve teknikleri maçta en iyi şekilde uyguladılar. Daha önce de söylediğim gibi, tabiki takımın en büyük eksiği şuanda kondisyon eksiği. Bunu kısa zamanda çözeceğiz. Ama üç günde ancak bu kadar çözme imkanı bulduk. Rakip çok güçlü olduğu için zaman zaman bize karşı etkili oyun ortaya koydu. Ama her şeye rağmen rakibe kalemizde pozisyon vermedik. Bu bizim için çok önemli bir unsurdu.
“BANA GÜVENENLERİN GÜVENİNİ BOŞA
ÇIKARMAMIŞ OLMAM BENİ ÇOK MUTLU ETTİ”
Neticede, futbolcularım sahada çok iyi mücadele ettiler ve golü de çok iyi dakikalarda bulduk ve zorlu rakibimizi mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatmayı başardık. Konuya benim açımdan bakarsak, bu maç iki kat daha önem arzediyordu. Çünkü, bu maç benim göreve geldiğim ilk maçtı ve gerek yönetimimiz gerekse bana güvenen, bana inanan ve benden başarı bekleyen binlerce Yeşil – Pembeli taraftarlarımızın bu inanç ve güveni boşa çıkarmamam gerekiyordu. Allah’ın izniyle Erzincanspor’u yendik ve bana olan güveni boşa çıkarmadık. Benim için bu çok önemli bir konuydu.
“9 GÜNDE OYNAYACAĞIMIZ 3 MAÇIN
TAMAMINI KAZANMAK İSTİYORUZ”
Şimdi önümüzde Düzcespor maçı var. Çarşamba günü rakibimizle deplasmanda karşılaşacağız. Ben, şu 9 günde oynayacağımız 3 maçtan maksimum puan çıkarmayı hedefledim. Bunun için futbolcularımı motive ediyor ve bu maçlara hazırlıyorum. Allah’a şükür bu maçlardan ilki olan 24Erzincanspor maçını 3 puanla kapattık. Şimdi sıra Düzcespor’da. Ardından önümüzdeki Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Menemenspor maçında. Dikkat edilirse bu oynadığımız ve oynayacağımız 3 takım da üst sıralarda yer alan ve şampiyonluğu kovalayan takımlar. Ama biz de Ispartasporuz ve aynı Erzincanspor maçında yaptığımız gibi güzel bir futbolla kalan iki maçı da kazanarak bu üçlü maç programından 9 puan çıkarmak istiyoruz. Tek hedefimiz ve düşüncemiz budur” dedi.
“TARAFTARLARIMIZA
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, kendisine inanan, kendisine güvenerek tribünleri dolduran ve dünkü maçta da 90 dakika boyunca kendisine ve takımına destek veren 32 Gençlik Taraftar Grubuna ve diğer sporseverlere de kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °