Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, Menemenspor Maçını Değerlendirdi; İki Takım da Kazanabilirdi

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, Menemenspor Maçını Değerlendirdi; İki Takım da Kazanabilirdi

SPOR 10.10.2022 17:19:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, Menemenspor Maçını Değerlendirdi;
İki Takım da
Kazanabilirdi
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, Menemenspor maçının iki devreli bir maç şeklinde cereyan ettiğini belirterek; “Maçta ilk yarıda rakibin, ikinci yarıda ise bizim üstünlüğümüz vardı. Her iki takım da kazanabilirdi. Özellikle son dakikalarda direkten dönen toplarımız gol olsaydı sahadan galibiyetle ayrılabilirdik” dedi.
 
2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, dün ligin dokuzuncu haftasında kendi saha ve seyircisi önünde grubun güçlü ekiplerinden Menemenspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil – Pembeli ekip sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı.
ŞİMŞEK; “İLK YARI ONLAR,
İKİNCİ YARI BİZ ÜSTÜN OYNADIK”
Menemenspor maçını değerlendiren Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, maça yedi eksikle çıktıklarını buna rağmen güçlü rakiplerinden puan aldıklarını söyledi. Teknik Patron Şimşek; “Bilindiği gibi Düzcespor maçında sakatlanan futbolcularımla birlikte takımdaki sakat futbolcu sayısı 8’e kadar yükselmişti. Bu nedenle, Menemenspor maçına bu handikapla çıktık. Buna rağmen futbolcularım özellikle ikinci yarı iyi bir futbol ortaya koyarak üst üste gol pozisyonuna girdiler. Maçta ilk yarıda Menemenspor’un ikinci yarıda ise bizim üstünlüğümüz vardı.
“İKİ TOPUMUZ
DİREKTEN DÖNDÜ”
Özellikle son 10 dakikada rakibimizi kendi sahasına hapsettik ve pozisyon üstüne pozisyon geliştirdik. Fakat, son vuruşlarda bir türlü gol atma becerisine ulaşamadığımız için maçtan maalesef 0 – 0 golsüz beraberlikle ayrıldık. Oysa, özellikle direkten dönen iki topumuz gol olsaydı maçtan galibiyetle ayrılmamış içten bile olmayacaktı.
“BU HAFTA SONUNU
BAY GEÇİRECEĞİZ”
Ligin 10. Haftasını yani önümüzdeki Pazar gününü maç yapmadan yani bay geçireceğiz. Bu bay haftası bizim için gerçekten çok iyi bir fırsat olacak. Zira, hem futbolcularıma kondisyon başta olmak üzere taktik ve teknik çalışmalar yükleyeceğim. Hem de sakat olan futbolcularımız iyileşmeleri için zaman kazanmış olacaklar ve böylece bay haftasından sonraki maçımıza daha zinde ve daha hazırlıklı bir şekilde çıkma imkanı bulacağız” dedi.
“ARNAVUTKÖY
MAÇINA KADAR
ÇALIŞACAĞIZ”
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, bay haftası nedeniyle futbolculara iki gün izin verdiğini ve bay haftasından sonra deplasmanda Arnavutköy Belediyespor takımıyla karşılaşacaklarını belirterek, Çarşamba gününden itibaren çalışmalara başlayarak bu maça en iyi şekilde hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °