Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek; Hep Birlikte Başaracağız

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek; Hep Birlikte Başaracağız

SPOR 28.09.2022 09:09:00 0
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Şimşek; 
Hep Birlikte
Başaracağız
Ispartaspor’un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Hakan Şimşek, görevdeki ilk açıklamasında birlik ve beraberlik mesajları vererek; “Takımımızı hepimizin özlemini duyduğumuz, başarıdan başarıya koşacağımız günlere taşımak için bütün enerjimizi, vaktimizi Ispartaspor için harcayacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
 
2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, sezon başından bu yana Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile çalışmalarını sürdürüyordu. Yeşil – Pembeli ekip önceki gün Yusuf Şimşek ile yollarını ayırarak yerine Isparta’nın evladı olan ve Ispartaspor’u önceki sezon şampiyon yaparak 3. Ligden 2. Lige çıkaran Hakan Şimşek’i getirdi.
ŞİMŞEK; “HEP BİRLİKTE
BAŞARACAĞIZ”

Takımın başına geçer geçmez antrenmanlara başlayan Ispartaspor’un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Hakan Şimşek, yaptığı ilk açıklamada, göreve getirilmeden önce kendisine destek veren ve yönetimden Teknik Direktör olarak Hakan Şimşek’in getirilmesi talebinde bulunan 32 Gençlik Taraftar Grubuna teşekkür etti ve taraftarından basınına kadar tüm kesimlerle birlikte başarıya ulaşacaklarını bildirdi.
“TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Şimşek açıklamasında; “Teşekkürler 12.Adam, Teşekkürler Isparta ve Ispartaspor camiası. Gerek geçtiğimiz sezonlarda olsun , gerek sezon başında olsun Ispartasporumuza her fırsatta ismimi , hocalığımı yakıştırıp beni takımın başında görmek isteyen herkese tek tek teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.
“KİMSENİN
ŞÜPHESİ OLMASIN…”
Takımımızı hepimizin özlemini duyduğumuz, başarıdan başarıya koşacağımız günlere taşımak için bütün enerjimizi, vaktimizi Ispartaspor için harcayacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Saygılarımla…”

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °