Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Ispartaspor Seyircisiyle Buluşuyor Yeşil – Pembeli Ekip, 5. Hazırlık Maçını Bugün Yapacak; Ispartaspor'da Neftçi PFK Hazırlığı

Ispartaspor Seyircisiyle Buluşuyor Yeşil – Pembeli Ekip, 5. Hazırlık Maçını Bugün Yapacak; Ispartaspor'da Neftçi PFK Hazırlığı

SPOR 29.08.2021 04:43:00 0
Ispartaspor 
Seyircisiyle Buluşuyor 
Yeşil – Pembeli Ekip, 5. Hazırlık Maçını Bugün Yapacak; 
Ispartaspor
Bugüne kadar 4 Hazırlık maçı yapan Ispartaspor, yeni sezon öncesi beşinci ve son hazırlık maçını bugün Isparta Atatürk Stadyumunda yapacak. Yeşil – Pembeli ekip, bugün saat 20.00’de Azerbaycan ekibi Neftçi PFK takımı ile karşı karşıya gelerek yeni sezon öncesi ilk defa taraftarı ile buluşacak.
 
ISPARTASPOR
SEYİRCİSİYLE
BULUŞUYOR
5 Eylül’de başlayacak ligler için hazırlıklarını sürdüren Ispartaspor, son hazırlık maçını Azerbaycan ekibi Neftçi PFK ile yapacak. Türkiye Futbol Federasyonunun kararı doğrultusunda, söz konusu maça seyirci alınacak. Kulüpten yapılan açıklamada söz konusu maçın bilet fiyatının 30 TL olduğu ve biletlerin maç günü bilet satış noktasından satışa çıkartılacağı açıklandı. Bugünkü maçta, yüzde elli alınacak seyirci ile belirlenen oranda stadyumun dolması bekleniyor.
ISPARTASPOR'DA
NEFTÇİ PFK
HAZIRLIĞI
Eylül ayında başlayacak lig öncesi hazırlıklarını kendi Tesisleri’nde devam eden Ispartaspor da çalışmalar hız kesmiyor. TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Ispartaspor’da lig öncesi hazırlıklar devam ediyor. 5 Eylül’de başlayacak olan lig için sıkı çalışan Yeşil – Pembeliler Davraz Kayak Merkezindeki kampının ardından çalışmalarını kendi Tesisleri’nde sürdürüyor.
Isparta Atatürk Stadyumundaki çalışmalarına devam eden Ispartaspor dün gerçekleştirdiği antrenmanın ardından tesislerinde bugün Azerbaycan takımı Neftçi PFK ile oynayacağı hazırlık maçının çalışmalarını tamamladı.
MAÇ BUGÜN SAAT 20.00’DE BAŞLAYACAK
Ispartaspor’un yeni sezon öncesi bugün yapacağı beşinci ve son hazırlık maçı Isparta Atatürk Stadyumunda saat 20.00’de başlayacak.
 

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °