Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Ispartaspor, Şampiyonluğu Doyasıya Kutladı

Ispartaspor, Şampiyonluğu Doyasıya Kutladı

ISPARTA 26.05.2021 07:21:00 0
Ispartaspor,
Şampiyonluğu 
Doyasıya Kutladı
3. Lig Play – Off final maçında Eskişehir’de rakibi Bursa Yıldırımspor’u penaltı atışları sonunda 5 – 2 yenerek şampiyonluğa ulaşan Ispartaspor kafilesi dün akşamüzeri Isparta’ya döndü. Konvoyla büyük bir coşku içinde karşılanan kafile daha sonra Atatürk Stadyumuna geçti ve burada binlerce taraftarın da katıldığı ‘Şampiyonluk Kutlaması’ gerçekleştirildi.
 
3. Lig Play – Off final maçında Eskişehir’de rakibi Bursa Yıldırımspor’u penaltı atışları sonunda 5 – 2 yenerek şampiyonluğa ulaşan Ispartaspor’da oyuncular ve teknik heyet, maçın bitiş düdüğüyle birlikte büyük bir sevinç yaşadı. Giydikleri `Şampiyon Ispartaspor´ tişörtleriyle orta noktada kenetlenen teknik heyet ve futbolcular, şampiyonluğu doyasıya kutladı. Sahaya inen Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Milletvekilleri ve taraftarlar coşkuya eşlik etti.
KAFİLE ŞEHİR GİRİŞİNDE
KONVOYLA KARŞILANDI
Bu coşkunun ardından Ispartaspor kafilesi dün saat 17.00’de Isparta’ya döndü. Süleyman Demirel Üniversitesi kavşağında Yeşil – Pembeli bayraklarla süslenmiş yüzlerce aracın oluşturduğu konvoyla karşılanan kafile, coşku içinde şehir merkezine geldi ve Isparta Atatürk Stadyuyuna geçti.
ATATÜRK STADYUMUNDA
ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI YAPILDI
Burada gerçekleştirilen Şampiyonluk Kutlama Programına; TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen başta olmak üzere ilin protokolü, Ispartaspor Başkanı, yönetimi, teknik heyeti futbolcular ve binlerce taraftar katıldı.
BİLGİÇ; “BİRLİK VE BERABERLİK
İÇİNDE MUTLU SONA ULAŞTIK”
Milletvekilleri, Belediye Başkanı, Ispartasporlu yöneticiler, futbolcular ve teknik heyet üstü açık otobüsle stadda tur attıktan sonra taraftarların bulunduğu tribüne gelerek burada da şampiyonluğu kutladı. Kutlamalarda, TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Kulüp Başkanı Atakan Yazgan kısa da olsa birer konuşma yaparak taraftarlara hitap ettiler.
ISPARTASPOR
ŞAMPİYONLUK
MARŞLARI ÇALINDI
Bir taraftan da Stadyum hoparlörlerinden Ispartaspor’un şampiyonluk marşları çalındı. Yeşil – Pembeli taraftarlar da şampiyonluk kutlaması anlarını cep telefonlarıyla kaydederek ölümsüzleştirdi.
İŞTE ISPARTASPOR’UN ATATÜRK STADYUMUNDAKİ ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINDAN GÖRÜNTÜLER;







Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °