Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Ispartaspor lige üç puanla başlamak istiyor

Ispartaspor lige üç puanla başlamak istiyor

ISPARTA 20.09.2019 15:06:00 0
Ispartaspor 
lige üç puanla 
başlamak istiyor
Bölgesel Amatör Futbol Liginde bu hafta sonu ilk maçında Pazar günü deplasmanda Akşehirspor ile karşılaşacak olan Ispartaspor, bu maça sıkı bir şekilde hazırlanıyor.
 
Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta mücadele edecek olan Ispartaspor, sezonun ilk maçını 22 Eylül 2019 Pazar günü Akşehirspor’la deplasmanda oynayacak.
ISPARTASPOR’DA HEDEF;
LİGE GALİBİYETLE BAŞLAMAK
Konya temsilcisi Akşehirspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Ispartaspor futbol takımı, Atatürk Stadyumunda yaptığı antrenmanlarla zorlu maça bileniyor. Eksik noktalara birkaç takviye yaparak kadrosunu güçlendiren Yeşil – Pembeli ekip, Akşehirspor ile oynayacağı maçtan mutlak galibiyetle dönerek lige moralli başlamayı hedefliyor.
AKŞEHİR’E TARAFTAR
OTOBÜSÜ KALDIRILACAK
Teknik Direktör Tarık Söyleyici nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Ispartaspor, bu yıl ligde şampiyonluk mücadelesi verecek. 
Öte yandan, Yeşil – Pembeli taraftarlar da, takımlarını deplasmanda yalnız bırakmayacak. Ispartaspor’un sezon açılış maçında, 22 Eylül Pazar günü Akşehirspor’la deplasmanda karşılaşacağı maç için taraftarlar Pazar günü Akşehir’e adeta çıkarma yapacak. Bu konuda yaklaşık 500 taraftarın Pazar günü Akşehir’e giderek takımlarının Akşehirspor ile yapacağı sezonun ilk maçını izleyeceği öğrenildi.
 

Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °