Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor Kulübü’nden; Basının Duayenlerine Plaket

Ispartaspor Kulübü’nden; Basının Duayenlerine Plaket

ISPARTA 19.12.2020 14:00:00 0
Ispartaspor Kulübü’nden; 
Basının 
Duayenlerine
Plaket
Ispartaspor Kulübü Yönetimi tarafından, ilimizde yıllardır gazetecilik yapan ve spor haberleri yazan Hilmi Özdemir ve Hasan Özbek’e Teşekkür Şilti ve Takım Forması takdim edildi.
 
Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, bugün Kulüp Tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Başkan Yazgan’ın basın toplantısına; Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Durgun, Emin Ursavaş ve Mustafa Marulcu ile Teknik Direktör Hakan Karaca katıldı.
YAZGAN; “HİLMİ VE HASAN ABİMİZE
EMEKLERİ İÇİN TEŞEKÜR EDİYORUM”
Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bilindiği gibi basın her konuda olduğu gibi sporda da son derece önemli bir unsurdur. Zira, ben her zaman söylemişimdir basın desteği olmadan başarı zordur diye. İşte, şehrimizde de bizler basının desteğini alarak yolumuza ilerliyoruz. Ben, bize destek veren tüm basın mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Hasan Özbek ve Hilmi Özdemir abilerimiz de Isparta’da 40 yılı bulan meslek hayatlarında bizlere büyük destek vermişlerdir. Takımımızı şampiyon yaptığımız 1999 – 2000 sezonundaki şampiyonluğumuzda çektiğimiz zorlukları şuanda burada bulunan Hilmi Özdemir, Hasan Özbek ve Yunus Özler kardeşimiz çok iyi bilirler. Kendileri bizlere büyük destek vermişlerdir. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.
“SAĞOLUN, VAROLUN…”
Biz de bu doğrultuda, Basınımızın duayeni konumundaki Hilmi Özdemir ve Hasan Özbek abilerimize küçük de olsa bir şilt ve takımımızın formasını takdim etmek istiyoruz. Sağolsunlar, varolsunlar” dedi.
ÖZDEMİR VE ÖZBEK;
“YÖNETİME TEŞEKKÜR EDERİZ”
Yapılan konuşmaların ardından Gazeteciler Hilmi Özdemir ve Hasan Özbek’e futbol ayakkabısı slüetli Şilt ve üzerinde isimleri yazan 32 sırt numaralı Ispartaspor formaları takdim edildi. Özdemir ve Özbek, yönetimin bu davranışından dolayı teşekkürlerini sundular.
 

Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °