Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor, İstanbul Deplasmanından Eli Boş Dönüyor; Vasat Futbol SIFIR PUAN

Ispartaspor, İstanbul Deplasmanından Eli Boş Dönüyor; Vasat Futbol SIFIR PUAN

SPOR 23.10.2022 13:23:00 0
Ispartaspor, İstanbul Deplasmanından Eli Boş Dönüyor; 
Vasat Futbol 
SIFIR PUAN
Ispartaspor, haftayı bay geçmesine rağmen Arnavutköy karşısında son derece vasat bir futbol ortaya koyunca, rakibi gününde olmamasına ve kötü futbol oynamasına rağmen yenilmekten kurtulamadı. Yeşil – Pembeli ekip bu mağlubiyetle ateş hattının içinde yer aldı.
 
BAY HAFTASINDA
BU TAKIM YATTI MI?
2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, bugün deplasmanda karşılaştığı Arnavutköy Belediyespor takımına 1 – 0 mağlup olarak kendini ateş hattına attı. Geçen haftayı bay geçirmesine ve futbolcuların önünde bu maça hazırlanması için iki haftalık bir süre olmasına rağmen bugünkü maçta futbolcuların sahada adeta yürümesi taraftarların büyük tepkisini çekti.
VASATIN ALTINDA FUTBOL!
Bugün Bayrampaşa Çetin Emeç Stadında oynanan müsabakada, her iki takım da vasatın altında futbol ortaya koydu. Ancak, ev sahibi ekip 89. Dakikada da olsa golü bulmayı başardı ve Furkan Yaman’ın ayağından kazandığı golle sahadan 1 – 0 galibiyetle ayrılmayı başardı. Ispartaspor takımının takım olarak çok kötü bir görüntü ortaya koyması ise dikkatlerden kaçmadı.
ISPARTASPOR
LİG DÜŞME
POTASINDA
Ispartaspor bugünkü mağlubiyetle 10 puanda kaldı ve 7 puandaki küme düşme potasındaki Nazilli Belediyespor’un Erzincan’a fark atmasıyla bu takımın averajla Ispartaspor’un üstüne çıkmasıyla Yeşil – Pembeli ekip, sezon başından bu yana ilk defa KÜME DÜŞME POTASININ İÇİNDE yer aldı
“ARNAVUT’U YENEMEYEN
URFASPOR’U NASIL YENECEK?”
Takımın ortaya koyduğu ruhsuz futbola büyük tepki gösteren Yeşil – Pembeli taraftarlar ise; “Haftaya Ş. Urfaspor takımı ile oynayacağız. Vasat futbol oynayan Arnavutköy Belediyespor’u mağlup edemeyen takım, lider olan Ş. Urfaspor’u nasıl yenecek? Bu futbolla rakibimizden fark yeriz” diyerek tepkilerini dile getirdiler

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °