Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Ispartaspor İlk Hazırlık Maçında Galip: 1 – 0

Ispartaspor İlk Hazırlık Maçında Galip: 1 – 0

ISPARTA 14.08.2022 07:22:00 0
Ispartaspor İlk 
Hazırlık Maçında 
Galip: 1 – 0
Yeni Sezon hazırlıklarını sürdüren Ispartaspor, ilk hazırlık maçında 3. Lig 2. Grup takımlarından Karaman FK’yı 1 – 0 mağlup etti. Yeşil –Pembeli ekibe galibiyeti getiren golü penaltıdan Cem Özdemir kaydetti.
 
2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, lig öncesi ilk hazırlık maçında 3. Lig 2. Grup’ta Karaman temsilcilerinden Karaman FK takımını 1 – 0 mağlup etti.
GOL PENALTIDAN
CEM ÖZDEMİR ATTI
28 Ağustos’ta başlayacak olan ligin hazırlıklarına bugüne kadar tesislerinde sürdüren ve yarından itibaren Afyon kampına gidecek olan Ispartaspor, dün Isparta Atatürk Stadyumunda Karaman FK takımıyla hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Yeşil – Pembeli ekibe galibiyeti getiren gol 30. Dakikada Cem Özdemir’den geldi.
EKSİKLER ZAMANLA
GİDERİLECEK
Dünkü hazırlık maçında, Ispartaspor ortaya koyduğu futbolla göz doldururken, takımın henüz lige hazır olmadığı gözlendi. Zira, gol atmadaki güçlük çekme sorununun yanı sıra futbolcuların kişisel performanslarının yetersizliğinden birbiriyle olan uyumlarına kadar bir takım eksiklikler dikkat çekti. Dünkü maçta yaşanan sorunların sezon başlayıncaya kadar çözüme kavuşması bekleniyor.
BİR HAZIRLIK
MAÇI DAHA YAPACAK
Yeşil – Pembeli ekip, hazırlık maçları programı çerçevesinde bir hazırlık maçı daha yapacağı ve takımın önümüzdeki hafta sonu Isparta’ya dönerek Salı günü yeni sezonun ilk maçı olan Amedspor maçının hazırlıklarına başlayacağı belirtildi.

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °