Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ispartaspor Galibiyete Hasret; 7 Maçtır Kazanamıyor!

Ispartaspor Galibiyete Hasret; 7 Maçtır Kazanamıyor!

SPOR 28.03.2021 10:24:00 0
Ispartaspor Galibiyete Hasret; 
7 Maçtır 
Kazanamıyor!
3. Lig 3. Grupta mücadele eden Ispartaspor adeta galibiyeti unuttu. 11 Şubat’tan bu yana kazanamayan Yeşil – Pembeli ekip 7 maçtır 3 puana hasret.
ŞAMPİYONLUK BİTTİ,
PLAY – OFF TEHLİKEDE
Misli.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ilk olarak hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ancak, şampiyonluk hedefinden uzaklaşınca hedefini Play – Off olarak belirleyen fakat bundan da şuan itibariyle Play – Off grubunun içinden çıkarak iki basamak aşağı düşen Ispartaspor bir türlü kazanamıyor.
ISPARTASPOR 7
MAÇTIR KAZANAMIYOR
Yeşil – Pembeli ekip en son 11 Şubat tarihinde deplasmanda İçel İdmanyurduspor’u 1 – 0 mağlup etmişti. Bu galibiyetin ardından sırasıyla 17 Şubat’ta sahasında Şile Yıldızspor ile 0 – 0 berabere kalırken, 21 Şubat tarihinde deplasmanda Altındağspor’a 1 – 0 mağlup oldu. Yeşil – Pembeli ekip 25 Şubat’ta sahasında yine takıldı ve Osmaniyespor ile 1 – 1 berabere kaldı. Daha sonra ligin son sıralarında bulunan Erbaaspor’a konuk olan Ispartaspor, sahadan 3 – 1 farklı mağlup ayrıldı. Sahasında grubun şampiyonluk ekiplerinden Erokspor’a 2 – 0 mağlup olan Yeşil – Pembeli ekip ardından Gölcükspor deplasmanından da 3 – 1’lık yenilgiyle Isparta’ya döndü. Ispartaspor, geçtiğimiz hafta ise yine grubun orta sıralarında bulunan Elazığ Karakoçanspor’u yenemeyerek 1 – 0 galibiyetini koruyamayarak sahadan 2 – 2’lik skorla beraberlikle yarılmak zorunda kaldı.
GALİBİYET UMUTLARI
YALOVASPOR’DA
Ispartaspor önümüzdeki hafta Çarşamba günü deplasmanda ligin son sırasına demir atmış olan Yalovaspor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekipte umutlar ise bu maçta.  

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °