Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Ispartaspor Düzce’ye; Galibiyet İçin Gitti

Ispartaspor Düzce’ye; Galibiyet İçin Gitti

SPOR 4.10.2022 14:51:00 0
Ispartaspor Düzce’ye; 
Galibiyet 
İçin Gitti
Sezonun ilk 6 haftasında alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Hakan Şimşek’in göreve getirilmesi ve 24Erzincanspor galibiyetiyle morallerin yerine geldiği Ispartaspor, yarın deplasmanda son derece zorlu bir maçta Düzcespor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil – Pembeli ekipte hedef bu maçta mağlup olmamak, puan yada puanlarla Isparta’ya dönmek.
 
2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden ve ligin ilk 6 haftasında 6 puan toplayan Ispartaspor, yarın karşılaşacağı grubun güçlü ekiplerinden Düzcespor maçına galibiyet parolasıyla gitti.
YENEMEZSEN YENİLME!
Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı 24Erzincanspor maçından çok önemli 3 puan çıkaran Yeşil – Pembeliler, Düzcespor deplasmanında da puan alarak çıkışını sürdürmek istiyor.
GALİBİYET HALİNDE
PLAY – OFF POTASINA GİRECEK
2. Lig Beyaz Grupta geride kalan 7 haftada 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonrası topladığı 9 puanla 11’inci sırada yer alan Ispartaspor, rakip fileleri 5 kez havalandırırken, kalesinde de 6 gol gördü. Yeşil – Pembelilerin yarınki rakibi Düzcespor ise bir hafta bay geçmesi nedeniyle 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 6. sırada yer alıyor. Bilindiği gibi, Federasyonun bu yıl yaptığı değişiklikle ilk takım direkt olarak çıkmasının ardından grupta yer alan 2 ila 6. Sıra arasındaki takımlar Play – Off grubuna kalıyor. Bu doğrultuda, Ispartaspor’un yarın rakibini yenerek Play – Off grubuna girme durumu bulunuyor.
MAÇ YARIN
SAAT 15.00’TE
BAŞLAYACAK
Düzce 18 Temmuz Stadı’nda oynanacak Düzcespor – Ispartaspor karşılaşmasını Fatih Tokail, Egemen Savran ve Çağrıcan Pazarcıklı Hakem üçlüsü yönetecek.

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °